Derty nie zasmucaj się tak bardzo,przecież swój rozum masz...to tylko Gazeta Wyborcza! Chociaż widzę że niektórzy ciągle traktują organ Michnika jak swoistą wyrocznie.Pożyjemy,zobaczymy.
Derty nie zasmucaj się tak bardzo,przecież swój rozum masz...to tylko Gazeta Wyborcza! Chociaż widzę że niektórzy ciągle traktują organ Michnika jak swoistą wyrocznie.Pożyjemy,zobaczymy.
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Drogi robines , krytykowałeś innych za "wstawki polityczne" tu na forum ,a teraz sam i to w "niesmaczny i perfidny " sposób to czynisz.
Uważałem Cię za człowieka o przeciwnych do moich (i wielu tu Innych Uczestników) poglądów na "te sprawy" ,ale zarazem godnego i honorowego "przeciwnika" i niech tak zostanie nadal .
PS. pożyjemy zobaczymy???
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Drogi joorgu,o co ci konkretnie chodzi? O to że podważam wiarygodnośc artykułu w GW ? Co masz na myśli pisząc o "tych sprawach"?Co ty taki delikatny i nerwowy jesteś-pracujesz w tej redakcji cy cóś? Dlaczego odpowiadasz za innych(piszac o wielu Innych)? "Niesmaczny,perfidny"... wyluzuj bo ja prostak i ze wsi jestem stąd brak ogłady intelektualnej.
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
Nie o podważanie wiarygodności tego artykułu mi chodzi .. ale o Twoje stwierdzenie jak cytat niżej.
Nie udawaj ,że nie wiesz o co mi chodzi . Jak sobie życzysz to potrafię być mało delikatny , ale nie tu na tym forum.
Ta opinia o GW jest ogólnie znana i pochodzi z wiadomego politycznego żródła.
Ps. na tym koniec mojej dyskusji politycznej z Tobą, bo to nie miejsce na taką ( sam nie raz zwracałeś innym uwagę ,a teraz udajesz że nie wiesz o co chodzi )
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Widzisz...ja tę wiadomość sprawdziłem zanim coś napisałem. To niestety jest prawda. Powiem więcej. O takich projektach pewien pracownik pewnego PN-u mówił mi zanim GW sprawę wywąchała...
W sprawie ochrony przyrody lewica zawsze będzie udawała nieprzejednanie, czujność ideową itd:P Dlatego, gdy tylko jakiś sygnałek do nich dotrze, nie omieszkają go nagłośnić, zwłaszcza gdy władzę sprawuje prawica.
W tym przypadku jednak uważam, że 'lewusy' mają rację - to jest chory pomysł, aby ochroną przyrody zajmowała się instytucja żyjąca z jej eksploatacji. Fachowo zwą to konfliktem interesów i akurat wszelkie krytyki czerwonych będą tu zasadne. A ja, z żalem, ale się zgodzę z czerwonymi.
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)