Witajcie drodzy kimbowicze. Lada dzień zamieszczę gdzieś w sieci zdjęcia z ostatniego KIMBu. Osoby, które nie mają z pewnych powodów ochoty oglądania swoich podobizn w internecie proszę o informację.
Witajcie drodzy kimbowicze. Lada dzień zamieszczę gdzieś w sieci zdjęcia z ostatniego KIMBu. Osoby, które nie mają z pewnych powodów ochoty oglądania swoich podobizn w internecie proszę o informację.
Hero, nie przesadzaj z tą ochroną prywatności.
Filmowanie było jawne, nikt nie kręcił ani nie pstrykał z ukrycia. Poza tym dotyczyło to członków forum internetowego. Przypuszczam, że gdyby ktoś miał zastrzeżenia, to zgłosiłby je w trakcie obrad Szanownego Kongresu.![]()
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Hero dawaj zdjątka na forum,przecież my nic zdrożnego nie czyniliśmy.
A czekamy z niecierpliwością,każdy jest ciekaw jak wyglądał,ja tam już żonę uprzedziłem,ból zębów miałem stąd ta mina.
Wojtek legionowo
Hero chyba należy Ci się mały oper.....obiecałeś wkleić zdjecia i od dwóch tygodni cisza.Pewnie zawarłeś następny zakładże ich nie wkleisz przez następne dwa miesiące ;-)
Żadnego nowego zakładu nie było :) Zdjęcia na płycie otrzymał Jaro, który pracuje teraz nad galerią. Mam nadzieję, że udostępni ją lada dzień.
Foty wysylam na serwer, myśle że w ciągu najbliższych dwóch godzin operacja sięzakończy (w końcu będzie tego jakieś 400 mega:))
A fotorelacja będzie też gdzieś w nocy.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Krótka fotorelacja
KIMB 2007
A za kilka minut linki do archiwum z fotami.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Foty są już na serwerze, można ssać
http://www.bhppartner.pl/kimb
Pozdrawiam
Jaro
Hej:)
Żeby nie było, że nie zamieszczam zdjęć:P
http://picasaweb.google.com/janguniak/KIMB2007
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
I wszystko byłoby łatwiejsze, ale nie!!! Lucyna sobie zastrzegła że nie mam umieszczać jej zdjęć na necie. Pomijam fakt, że na większości jest >5 osób (a więc wedle prawa tłum, który podobno można fotografować do woli) pytam więc: kto chce te zdjęcia? Zgłaszać się proszę, a podeśle je mailem.
https://wydawnictwo.lesneoko.com- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki