jak to w ukrainskich gorach nie ma zwierzat?? a krowki???? takie z dzwoneczkami???
a ja bym wolala zeby nasze bieszczady wygladaly jak czarnohora czy inne ukrainskie gory.. moze nie spotka sie za czesto lisa ale i stonke nieczesto...u nas to albo "teren zagospodarowany" ze schroniskami, hotelami i innym syfem albo park- dla wielu najlepiej jakby byl ogrodzony sistiema![]()
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Jezu buba to śmigaj na ukrainę... skoro tak ci się nasze bieszczady nie podobają to po co tam jeździsz???
Wkurza mnie takie bezproduktywne malkontenctwo!
A co do tłumów... wybacz ale chyba nie wiesz o czym mówisz...
We wrześniu, podczas pięknej pogody, w weekend NIE SPOTKAŁEM ŻYWEJ DUSZY między Zatwarnicą a Rajskim, po obu stronach Sanu, sorry spotkałem kilka saren, i czterech pracowników leśnych![]()
pozdrawiam
Wyobraź sobie, że CZYTAŁEM CAŁY wątek!!!
Mam swoje zdanie więc je wyrażam, to jest forum DYSKUSYJNE...
nie chciałem nikogo urazić, i jak widzę buba nie wydaje się być obrażona moją uwagą...
wiele osób posuwa się do głupich uogólnień i czasem trzeba zareagować.
więc nie mam zamiaru wyluzować trylko dlatego, że komuś się ma wypowiedź nie podoba
pozdrawiam
no i na połoninach ukraińskich często można spotkać tabuny koni :)
pozdrówka :-)
Z tymi krowami i końmi to prawda. Ale trudno je nazwać dzikimi.
W takim razie źle wybierasz miejsca w które jedziesz. Mnie tam tlumy w Bieszczadach nie przeszkadzają, bo spotykam je niezwykle rzadko, świadomie tak wybierając przebieg mojej wędrówki, aby unikać miejsc gdzie z natury jest tłoczno. Spróbuj tak - warto.
To prawda. Kiedyś przełaziłam dwa tgodnie w Bieszczadach i praktycznie nie spotkalismy ludzi. Nie mówię, że kompletnie, ale tlumów nie było.
nie no jasne ze da sie tak dobrac trase zeby bylo cicho i spokojnie :) Mialam na mysli raczej to ze aby zobaczyc latem puste poloniny albo klimatyczne,nieturystyczne wioski trzeba jechac na ukraine...
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki