I z drugiej strony.
Czterech panów B.
znaczy się nie zdązyłam![]()
jak zgram swoje to tez jakiś słupek wrzuce![]()
a co do całej tej dyskusji którą wywołam
to powiem tak, byłam widziałam
możliwe, ze pójdę raz jeszcze
mozliwe,że już nie pójdę
uważam, że zakaz jest słuszny bo tłumy by rozdeptały miejsce
ale jak to u nas jest z zakazami kto zechce to złamie, ja złamałam ale nie uważam, zebym zrobiła cos opołonkowi złego, no może pomijając to jak go uderzyłam swoimi czterema literami w drodze powrotnej![]()
Jeśli chodzi o fotkę, to jestem za
Długi
piotr, to tam kosz na smieci jest?? to z lewej?
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
no tak dla mnie straszne to było, po raz pierwszy w górach musiłam zrobić mini pranie
ale sama strumykowa woda wystarczyła i nie musiałam sie babrać w jakiś detergentach![]()
a co do drutu kolczastego to mijałam jakis zwój idąc na opołonek na tej ukraińskiej "drodze" ale to było bardzo blisko od źródełek sanu i był jakby mniejszy i jeszcze po prawej strony tejżej drogi było cos przypominające szałas
ale ja opetana wizją zdobycia opołonka nie obfotografowałam tego
mało tego widząc słupek 215 ze szczęscia zapomniałam ze przy 213 jest skała Dowbosza![]()
dlatego nie wykluczam, ze kiedys tam wróce
przy samym 215 słupku nie ma tez kosza na śmieci są za to same śmieci z ukraińsko/rosyjskimi napisami i miedzynarodowa coca-cola![]()
pozdrawiam
3x
No to jeszcze Opolonek od strony ukraińskiej, a dokładniej znad Użoka.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki