Cytat Zamieszczone przez eldoopa Zobacz posta
Na opołonek puki co nie pójdę bo nie swędzi mnie płacić PNowi - za ich głupotę,[...]
Ale w inne miejsca mniej pilnowane z pewnością się nie raz wybiorę w imię walki z głupotą
Bardzo sprawnie idzie Ci obdzielanie głupotą wszystkiego co sie rusza. Swoją też dostrzegasz?
Cytat Zamieszczone przez eldoopa Zobacz posta
Po drugie kto powiedział że jak coś jest zakazane to trzeba się do tego słuchać, chybaście totalnie zbaranieli!!!!!!!
We Francji jest zakaz noszenia w szkole symboli religijnych, i ja się mam z tym zgodzić ?? Obwiesiłbym się krzyżami...
Za komuny też walczono z różnymi rzeczami...a wy w imię prawa i dekretów zgadzaliście się z rządem...
Uhuuu :)
My, hrabia Eldoopa from Sanok, decydować będziemy, których zakazów można przestrzegać a których nie. Te które nam pasują są mądre - reszta głupie.
Ciągle to słyszę - od moich dzieci (11 i 13), ale im się nie dziwie.
Nie chcąc dołączyć do grona zbaraniałych, dedukuję nieśmiało, iż pomimo że walenie w łeb (ogólnie rzecz biorąc) jest zabronione - gdybym na szlaku walnął Cię w tenże łeb (buckiem na przykład), to nie rościłbyś żadnych pretensji w imię złotej zasady "kto powiedział że jak coś jest zakazane to trzeba się do tego słuchać". Nadmieniam że niemożliwość walenia po łbie nie podoba mi się i ogranicza moją wolność osobistą - znaczy jest głupia.

Pomyśl, zanim znowu chlapniesz coś równie mądrego jak powyższy post - myślałem ze jakiś brzdąc dostał neta na komunie i szaleje, ale zajrzałem na strone więc odpada... Takich dziecinnych "argumentów" nie było tu dawno :(