Dziękuję!
Swoja drogą po co robić ćwiczenia na Opołonku?? Sądzę że można znaleźć w bieszczadach kilka równie dzikich miejsc...
Na opołonek puki co nie pójdę bo nie swędzi mnie płacić PNowi - za ich głupotę, raz dają zezwolenia na chodzenie teraz się okazuje że już nie wolno, dlaczego?
Ale w inne miejsca mniej pilnowane z pewnością się nie raz wybiorę w imię walki z głupotą jak napisali przedmówcy.
Inni piszą że ja daję przykład innym ze jak ja wejdę to inni wejdą...a jaki przykład dają np takie szkolenia?? Szlag mnie trafia jak to piszę i tyle...
Po drugie kto powiedział że jak coś jest zakazane to trzeba się do tego słuchać, chybaście totalnie zbaranieli!!!!!!!
We Francji jest zakaz noszenia w szkole symboli religijnych, i ja się mam z tym zgodzić ?? Obwiesiłbym się krzyżami...
Za komuny też walczono z różnymi rzeczami...a wy w imię prawa i dekretów zgadzaliście się z rządem...
Obecnie czekam na ustawę zakazującą noszenia koszulek z listkiem konopii, osobiście nie palę, nie słucham HipHopu, nie noszę takich koszulek ale jak tylko wejdzie ta ustawa to naklejam listka na koszule i hej!!
PS. Jak się ma ochrona orła pod Płaszą ??

Odpowiedz z cytatem