Pokaż wyniki od 1 do 10 z 48

Wątek: Kiedy rezerwować noclegi?

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Kiedy rezerwować noclegi?

Cytat Zamieszczone przez irek Zobacz posta
    Może problem jest tylko w tym, że Niemcy mają swoich pilotów i nie korzystają z uslug lokalnych przewodników.
    Trudno wypowiadać mi się w imieniu przewodników. Wiem tylko tyle, że grupa rozrasta się i nie mamy problemów. Opracowałam i realizuję nową kampanię reklamową internetową więc nie obawiam się załamania rynku usług przewodnickich. Dodatkowo pozyskałam pieniądze na druk materiałów reklamowych, są już przelane na rachunek wydawnictwa. Rozpoczęliśmy prace nad prezentacją mulimedialną. Czy Irku chcesz zadać mi jakieś pytanie? Masz wątpliwości?
    Cieszę się, że ośrodki mają obłożenie. Martwi mnie to, że nasze polskie grupy zorganizowane odchodzą z kwitkiem.

http://www.odkryjbieszczady.pl/index..._beskidzcy.htm
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 17-06-2007 o 12:23

Bieszczadnik Awatar irek
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Dobrze posiedzieć przy Żubrze

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Opracowałam i realizuję nową kampanię reklamową internetową więc nie obawiam się załamania rynku usług przewodnickich. Dodatkowo pozyskałam pieniądze na druk materiałów reklamowych, są już przelane na rachunek wydawnictwa. Rozpoczęliśmy prace nad prezentacją mulimedialną.
    Chwalisz się czy co? przecież ja nie pytalem cię o twoje osiągnięcia tylko wyrazilem swoją opinię na temat turystów z Niemiec. Skoro jest jednak tak dobrze to poco narzekania ?

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Czy Irku chcesz zadać mi jakieś pytanie?
    Nie
    Iras 7214
    www.bieszczady.net.pl
    www.karpaty.travel.pl
    www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
    Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)

lucyna
    Guest

[quote=irek;44859]Chwalisz się czy co? przecież ja nie pytalem cię o twoje osiągnięcia tylko wyrazilem swoją opinię na temat turystów z Niemiec. Skoro jest jednak tak dobrze to poco narzekania ? quote]

Poniosło mnie. Ja narzekam? Uprawiam tylko propagandę sukcesu.

Odrzuciliśmy ofery z kilku ośrodków. Kontrahent niemiecki płaci przewodnikom 40 zł za dniówkę. Jeden z ośrodków w porywach zaproponował mi aż 70 zł.

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez irek Zobacz posta
    tylko wyrazilem swoją opinię na temat turystów z Niemiec. Skoro jest jednak tak dobrze to poco narzekania ?
    Czy mogę powiedzieć tak jak mówią przysłowiowe baby: a nie mówiłam. Niemcy finansowo rozłożyli kilka ośrodków. Ich długi sięgają setki tys. zł. Kilka ośrodków ma spore kłopoty finansowe. Właściciele obiektów zadłużyli się w banku aby skredytować pobyt gości z Niemiec.
    Ostatnio edytowane przez lucyna ; 23-11-2007 o 21:00

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)