To bez polecenia służbowego nie potrafisz merytorycznie odpowiedzieć na "zarzuty" Kuby ?
Ja tego zupełnie nie rozumiem.
"Zarzuty" piszę w cudzysłowie, bo moim zdaniem więcej "zarzutów" było w ostatnich postach tego wątku skierowanych w kierunku komisji państwowej w Rzeszowie niż do Ciebie personalnie.
Nie możesz przecież odpowiadać za komisję, ale możesz opisać swój egzamin, co z ciekawością przeczytamy.
Nie rozumiem dlaczego tak wymijająco odpowiadasz na proste pytania np. o czas trwania egzaminu.
Kuby koledzy z SKPB Lublin zapewne chcą zdawać egzamin, a przynajmniej Kuba chce ich do tego namówić - stąd zainteresowanie egzaminem.
W naszym SKPG "Harnasie" też się przebąkiwało o rozszerzeniu uprawnień na Beskidy Wschodnie, w każdym razie ja swoje koleżanki i kolegów bardzo do tego namawiam.
Stale w czymś węszysz "drugie dno", stale piszesz, że "to forum ma podskórne życie" - sorry, ale to jakieś faktycznie "robienie sobie jaj".
Poza tym - tak całkiem szczerze - czytam również inne fora w tym 321gory.
Twoja obecność tam dawno przestała w jakikolwiek sposób promowac Bieszczady. Muszę napisać że personalne przepychanki z Filancem napełniają mnie głębokim niesmakiem (obie strony zdrowo przesadziły, on więcej). Nie odzywam się, bo nic mi do tego, ale czuję niesmak. Po co w ogóle kontynuować tą niesmaczną dyskusję ? Po co się podkładać ?
Będzie jeszcze gorzej.
Twój obraz na tamtych innych forach rzutuje mi również na Twój obraz na tym forum.
Pozdrowienia (z Zakopanego)
Basia

Odpowiedz z cytatem