Ciekawe, ciekawe, trzy wyprawy w roku, w tym jedna w Bieszczady. Jestem ciekawa jakiego słowa powinni użyć ci to jadą na Syberię lub w pampasy. Może wycieczka?
Fajnie te buty wyglądają. Zastanawiam się nad kupnem lady peru ale w wersji z membraną.
Nie mają sztywnej podeszwy, to buty trekkingowe, a nie górskie. Poza tym gumowany otok chroni przed mechanicznymi uszkodzeniami i stabilizuje but, a nie poprawia wodoszczelność buta.
I najważniejsze przestać kolorowaśno pisać. Oczy bolą. Łamiesz internetową etykietę.![]()

Odpowiedz z cytatem
. GOPR-owiec wyszedł jak się patrzy w czerwonej kurtce ze stosownym napisem i w.... gumowcach(!!!) czy jak inaczej powiedziawszy w kaloszach. Wtedy zwątpiłem, no ale czerwona kurtka i stosowny napis GOPR na niej rozwiewał wątpliwości. Przedstawił się, nie pamiętam już jego imienia, zadecydował, że nie będziemy iść ścieżkami tylko na skróty. Jeszcze nikt nigdy mi nie dał tak "popalić" jak on z tym forsownym marszem przez chaszcze, wspinaniem się po skałkach i przejściem po ich krawędzi. Wstydziłem się iść tuż za nim bo by słyszał bicie mojego serca. Jak doszedłem do jaskiń to myślałem, że to ja narobiłem tej mgły wokół... parowałem jak wzgórze po deszczu.