Hej:)
Czytajcie dalej GW, czytajcie...święta prawda, cysto prawda i ...jak to baca sklasyfikował tę ostatnia prawdę?:P
Pozdrawiam,
Derty
Hej:)
Czytajcie dalej GW, czytajcie...święta prawda, cysto prawda i ...jak to baca sklasyfikował tę ostatnia prawdę?:P
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
hehehe zwinęli stronkę bo im wstyd!!!!
A tak przy okazji (wybacz adminie ale nie mogę się powstrzymać) cóż Ty Derty czytasz??? bo ja GW cenię bardzo (poza dodatkiem turystyka)
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
A właśnie , że nie ...Robines, bardzo Cię szanuję.. i każdy ma prawo mieć swoje zdanie , byle nie w stylu prokuratora wyszyńskiego -- "dajcie mi człowieka , a paragraf się znajdzie "
ps. Wyobraż sobie ,że nie czytam GW , ale nie znoszę jak ktoś mi mówi co mam czytać ,a co nie -- to już przeżyłem i mam nadzieję ,że to już nigdy nie wróci.
Myślę ,że lepiej skończmy z tym wzajemnym "wypuszczaniem się " , przynajmniej tu na tym forum.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)