Z przyjemnością dołączymy do takiej wyprawy (teraz już jesteśmy trzy). W tym roku zaraziły nas Bieszczady w Polsce i chętnie wybierzemy się by zobaczyć też po drugiej stronie granicy. Odpowiada nam termin koniec września - początek października. Proszę o bliższe informacje i szczegóły.
:)
Podaję e-mail: goszi@vp.pl
Nasz port jest w Krakowie :) Lecz może oczywiście być Przemyśl jako węzeł komunikacyjny..dojedziemy. Natomiast proszę o szczegóły typu zakwaterowanie, trasa.
:))
No właśnie. Przydałoby się trochę konkretów na ten temat.
Co myślicie o zakwaterowaniu w Jaremczy?
http://www.karpaty.info/en/uk/if/jr/jaremche/
A wiec jesli chodzi o dojzad,do czarnochory to chyba wszystko juz wiadomo,starsi starzem forumowicze wszystko wyjasnili,w imieniu wybierajacych sie 1-pierwyj raz ''tam''wielkie dzieki wam,doczu,i basiu
,a spotkanie przed wyjazdowe moze byc i krakowie,i tak prze z,krakow jadę,niewiem jak reszta,jesli i,czy ktos dołaczy...pozdr.
A jesli chodzi o zakwaterowanie,to nosimy je na grzbiecie,czyli namioty,i ciepłe spiwory,ale o parametrach do -10.c,wydaje mi sie.Nie ma co sie nastawiac na zakwaterowanie po wioskach,ze wzgledu na koniecznosc pokonywania deniwelacji,do 1000m,jak mniemam.CZyli oboz wedrowny...to ma byc
Hej:)
Andrzeju, ja nie znam tego pasma aż tak dobrze jednak przyszło mi do głowy takie pytanie, czy aby można wykorzystać szałasy pasterskie, nad Dzembronią, w dolinie Bohdana w górnych piętrach, na połoninie Harmanieskiej plus gościnność Zaroślaka i Stacji Badawczej nad Zaroślakiem?
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki