<HTML>Witam!

Olu! Też widzieliśmy te świnki. Ciekawe w jakim celu je tam hodują. Znajomi z Kalnicy mieli jedną, ale ją zjedli. Gratuluję tak wspaniałych tras. Mnie udało się tylko obejżeć Połoninki z poziomu drogi. Jedyny szczyt jaki odwiedziłem to moje ukochane Jasło. Po piątkowym niepowodzeniu chciałem zrobić w niedzielę wschód słońca, ale wyszło średnio z powodu mgły. Po sugestiach Szaszki widziałem próby Admina, co do umieszczania zdjęć. To byłoby coś!!!
Będąc na Jaśle wpadłem na inny pomysł - "relacji na żywo" za pomocą esemes-Forum.
Tu pytanie do Admina czy możesz wymyślić jakiś skrypcik, który by automatycznie kierował wpisy do Forum??? Z większości telefonów można wysłać wiadomość na email.

Stały Bywalcze!
Nie traktuj moich spostrzeżeń w sensie negatywnym. Sama w sobie knajpa nie jest zła - otoczenie ładne. Wiadomo że po wędrówce spragnionemu to nawet woda smakuje inaczej. Sam rozumiesz jednak, widok jaki tam zobaczyliśmy (mnie to osobiście nie dziwi, ale dziecko!). Co do drogi to byłem kilka razy u Prezesa w Chmielu, ale zawsze jechałem obwodnicą a od Berechów to tylko do Nasicznego doszedłem. Środek mnie jakoś ominął. O jednej rzeczy tylko zapomniałem, czy jest tam jakieś pole namiotowe??

pozdrawiam

J. Lupino</HTML>