Cytat Zamieszczone przez Tarnina Zobacz posta
Bardzo sporadycznie zabieram głos na forum, ale uważam, że ta opinia jest dla właścicieli bardzo krzywdząca. Wielkim nietaktem jest przede wszystkim operowanie nazwiskami.Wyczuwam w tej wypowiedzi znaczną nutę osobistych niechęci do właścicieli, bo czegóż np. komuś przeszkadza,że parking prowadzi ta a nie inna osoba? Ludzie, opamiętajcie się! Życie jest ciężkie i każdy chce na nie zarobić, a ceny są przez nie dyktowane. Nikt przecież nie zabrania nosić ze sobą jak za dawnych czasów puszek z konserwami czy własnego miejsca do spania. Ja i Manio oraz nasi znajomi od lat korzystamy z goscinności "Zajazdu pod Caryńską", gdzie zawsze jest dla nas ciepły kąt i pyszne jedzonko, a przede wszystkim wspaniali ludzie, którzy tworzą tą niepowtarzalną atmosferę. Zawsze wracamy tam jak do domu,do wspólnych biesiad przy dźwiękach gitary, do ciepłego ognia przy kominku w długie zimowe wieczory, do naszego ulubionego pokoju...Jestem pewna,że i w Wołosatem dzięki tym fantastycznym ludziom również będzie ten sam klimat. Pozdrawiam ciepło.
Ja również od pewnego czasu korzystam z gościnności,zarówno Gospodarzy jak również przemiłego Personelu .Ci co mnie znaja wiedza że z reguły nie rezerwuję noclegów i jeszcze nie zdarzyło mnie sie żebym nie dostał jakiegos miejsca do spania,zawsze podkreślam zawsze takie miejsce sie znalazło ,a co do posiłków od wielu lat mnie smakują ,zresztą zapasy jak i namiot mam w bagażniku.Mogę bywać w głuszy i chaszczach,ale od czasu do czasu ciągnie mnie do Zajazdu choćby po to by spotkać by spotkać znajomych.Też uważam ,że opinnia jest nie na miejscu i krzywdząca.