Po napisaniu odp. w wątku Zakwaterowanie... ukazał mi się komunikat w języku angielskim. Daję sobie radę ale jesteśmy w Polsce i zdecydowana większość forumowiczów to Polacy, więc... Admin i Moderatorzy, co Wy na to?
Pozdrawiam
Po napisaniu odp. w wątku Zakwaterowanie... ukazał mi się komunikat w języku angielskim. Daję sobie radę ale jesteśmy w Polsce i zdecydowana większość forumowiczów to Polacy, więc... Admin i Moderatorzy, co Wy na to?
Pozdrawiam
bertrand236
Też mnie to spotkało pisząc o Wołosatem
Wojtek legionowo
Moderatorzy nie maja tu nic do powiedzenia. Tylko Darek moze cos z tym zrobic.
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Forum ma około 4000 różnych komunikatów językowych. Część ich jest spolszczona. Chętnie przyjmę pomoc od tych którzy znają angielski i mają czas się pobawić w tłumacza.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Opis forum daje odpowiedź: Forum moderowane - przed publikacją każdy post musi być zaakceptowany przez moderatorów.
Co oznacza, że albo Twój post nie spełnił "zasad" które zostały wyznaczone dla tego forum albo oczekuje na sprawdzenie i publikację przez moderatora.
Pozdrawiam
Darek Magusiak
"bzdura! widział ktoś sapera na linuksie?! albo pasjans? brak tych podstawowych aplikacji biurowych dyskwalifikuje ten system w urzedach."
Pozdrawiam
Jaro
Ten post wyraża moją opinię w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko mnie w dniu jutrzejszym ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto zastrzegam sobie prawo zmiany poglądów bez podania przyczyny.
Też mam problem z pisaniem postów w bibliografii. Bardzo wolno otwiera się, pojawiają się komunikaty błąd na stronie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki