A tu reszta co była na ten temat na forum
Pozdrawiam
A tu reszta co była na ten temat na forum
Pozdrawiam
bertrand236
Po podpowiedzi znalazłem ten temat "Chreptiów wraca do Lutowisk". Proszę Admina o doklejenie niepotrzebnie rozpoczynanego wątku do w/w.
A swoją drogą czekamy co wyniknie z tych wielkich planów.
JarekBartek
Przepraszam zapomniałem kliknąć![]()
http://forum.bieszczady.info.pl/show...chrepti%C3%B3w
Pozdrawiam
bertrand236
http://www.superfakty.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=2284&Ite mid=48
Plan przewiduje rozpoczęcie prac inwestycyjnych na październik tego roku, więc ciekawe czy projekt rzeczywiście wchodzi w fazę realizacji. Ktoś coś wie na ten temat?
JarekBartek[/quote]
Ha ha ha niewiem jakim cudem ale zdiecie domu na tej stronie to moja chata. hiltonem to napewno ona niejest
![]()
małe sprostowanię Chreptiuw jest tylko pierwszą częścią projektu i niebędzie tam miejsc na 250 osub obok chreptiowa dopiero powstanie to monstrum.I niema się z czego cieszyć bo turyści tej kategori to pasują w naszych bieszczadach jak pięść do nosa.tylko patrzeć jak będą kładami rozjeżdzać pobliskie lasy itp.obiekt tego typu jest potrzebny ale bardziej na solinie a nie TU!!!gmina w lutowiskach dla ludzi co mają kasę to nieba przychylą jakiś czas temu nasi samożądowcy wydali zgodę na zalanie terenów wokuł cerkwi w smolniku i stwożenie tam małej soliny.![]()
Nie wiem jak ma się na dzień dzisiejszy sprawa budowy Chreptiowa i czy w ogóle jest to jeszcze aktualne. Ale będąc ostatnio na Moherowych Klifach w Irlandii bardzo rzuciło mi się w oczy zagospodarowanie tego terenu. Nie ma tam żadnych nie pasujących do krajobrazu wielgachnych hoteli itp. Wszystko jest wpasowane w krajobraz. Jest tam i muzeum, i restauracja i sklepy z pamiątkami i kible...i jakoś tak nie razi to w oczy. Zresztą looknijcie na zdjęcia. Pomysł nie jest zły, może warto czasem się otworzyć na nowe![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
To czyli w październiku 2008 r w rocznicę rewolucji ma być przyjęty pierwszy gość ? no ta fantazja ułańska godna Bieszczadów. Ostatnio tamtędy przemykałem i poza kretami nie widziałem jakichś prac ziemnych.
ha cała para poszła w gwizdek inwestor naobiecywał gminie cuda na kiju tylko zapomniał powiedzieć że kasy niema i aktualnie z tego co wiem usilnie poszukuje wspulnika z pieniędzmi.
Na Kino Polska lecą "Przygody pana Michała", to sobie przypomniałem o tym pomyśle. Czy ktoś z Was wie coś więcej na ten temat?
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)