Spałam w Chatce Puchatka dwa tygodnie temu, ale na łóżku.. Z widoków niestety nic nie wyszło, bo nad połoninami panoszyły się wszędobylskie chmury.. Ale miejsce fajne mimo wszystko :)
Spałam w Chatce Puchatka dwa tygodnie temu, ale na łóżku.. Z widoków niestety nic nie wyszło, bo nad połoninami panoszyły się wszędobylskie chmury.. Ale miejsce fajne mimo wszystko :)
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
wybieram sie w Bieszczady na początku września. Potrzebuję rady w nastepującej sprawie, czy nocleg w "chatce" trzeba rezerwować wczesniej czy można tam nocowac "z marszu"?
pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez MGPW88 ; 28-08-2012 o 14:43
rekord chatki to o ile mnie pamięć nie myli 75 osób :)
Dzięki za odpowiedź:)
Biorąc pod uwagę "troskę" włodarzy parku o turystów, by nie spali w zbyt trudnych warunkach (Suche Rzeki, Negrylów) pewnie wkrótce po odejściu Lutka wyburzą albo powstanie domek strażnika parku lub inna stacja badawcza:
http://rzeszow.tvp.pl/20984270/komor...ie-wetlinskiej
Ostatnio edytowane przez sir Bazyl ; 26-07-2015 o 06:58
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki