Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Znaki drogowe

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar naive
    Na forum od
    09.2004
    Rodem z
    Dolina Sanu

Domyślnie Odp: Znaki drogowe

Cytat Zamieszczone przez Marcin Zobacz posta
    Lucyna zapomniała dodać że autokar, którym się poruszała miał 18 ton + turyści.. tak więc autokar przekraczał trzykrotnie nośność mostu... droga Terka - Dołżyca wymaga konkretnego określenia z obu stron trasy, gdyż kierowcy autobusów są rzeczywiście zdezorientowani widząc napis 6 ton na skrzyżowaniu w Dołżycy... Pytanie podstawowe do kogo z tym się zwrócić? do Generalnej Dyrekcji Dróg Krajowych czy do Urzędu Gminy Cisna?
    Gdybys uważnie przeczytał to co ja napoisałem, to mieszałbyś do tego GDDKiA, po najdalej na południe położona droga w ich zarządzie to droga Sanok - Krościenko. Droga z Terki do Dołżycy jest w zarządzie powiatu leskiego. I tam podejmuje się decyzje. Nie wydaje mi się by ktokolwiek odważył się zezwolic po tej drodze na jazdę autokarów wycieczkowych. A autobusy kursowe PKS są raczej w tych mniejszych. Zreszta każdy kto odpowiada za przewożonych ludzi a jest odrobine odpowiedzialny, sam nie powinien tam jechać.
    Ostatnio edytowane przez naive ; 05-08-2007 o 16:58
    Pozdrawiam
    naive

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)