...Buba skora tak Ci tobrze na tym swoim zad...u to siedź sobie tam na nim a nie wkurzaj się, że inni nie chcą żyć na swoich zadupiach tylko chcą czegoś więcej niż dziurawe drogi, brak prądu, wody, etc. ....jeżeli czegoś nie lubimy to nie wymagajmy by inni nie lubieli tego samego...jeżeli wymagamy nie narzucania i nie wymuszania na nas przez kogoś pewnego stylu życia to nie narzucajmy i nie wymagajmy od innych życia według naszych wzorców...nie każdy ma pociąg do życia na zapadłej wsi bez bierzacej wody, prądu i sr...a za stodołą...i zauważyłem tutaj, że większąść osób myli komercję z dążeniem mieszkańców do pewego poziomu życia....co wspólnego ma chęć posiadania dobrej infrastruktury drogowej czy zaplecza turystycznego ze sprzedażą np. szklanki wrzątku, zamkniętymi wychodkami poza sezonem turystycznym czy sprzedażą samego siebie jako produktu turystycznego?...to pierwsze wydaje mi się normalnością a to drugie to według mnie już komercja objawiająca się tym, że w sezonie nawet i na ludzkim g.....e można zarobić....
Zakładki