Oj nie kochany Barnabo!!!
Ja już nawet zapraszana nie jestem na BA, bo wszyscy wiedzą, że i tak nie pojadę z powodu dzikich tłumów (mam na nie alergie), więc pierwsza część postu się zgadza. Ale druga już nie!
1. Mówisz,że SDM niezaczynając koncertu o czasie ma w d... wszystkich?A jaki koncert się zaczął kiedykolwiek o czasie?poza tymi w filcharmonii?Proszę Cię, nawet YAPA się nie zaczyna o czase, i to nie oznacza, że ktoś kogoś traktuje z góry. Weź zapanuj nad tyloma ludźmi i żeby oni już byli przy scenie, jeśli jest jeszcze jakikolwiek ruch przy wchodzących się nie zaczyna-proste?
2. Kogo masz na myśli, że robi to dla kasy?czyjej kasy? przede wszystkim?Bo jeśli chodzi o miejscowych to tak-maja szansę zarobić parę złotych, ale żadne to kokosy. Ja Twój post to rozumiem tak, że to organizator zarabia, a więc Krzysiek tak?a więc NIE. On ma wystarczająco pieniędzy-uwierz mi;-) on ma swoją wizję, uważa, że w ten sposób pomaga ludziom tam mieszkającym-tu można polemizować, czy słuszną, ale on w to wierzy!i nie robi tego dla mamony. Nie ma z BA ani złotóweczki!
No to takie sprostowanie;-)

Odpowiedz z cytatem