Każdy by wolał... pozdr
Każdy by wolał... pozdr
... ja zgodze się ze Stałym Bywalcem....okolice Tworylne-Krywe... też tam zabładziłam z kolegami (odwołuje do lektury autorstwa stasiuvino "terka-zatwarnica")... przy pochmurnej pogodzie, późnej porze...można dostać psychozy
Łatwo tam zabłądzić a dookoła las, a w nim gęsto posadzone drzewa powodujące słabą widoczność...podobne doświadczenie mieli napotkani przez nas pod drodze turyści, którzy szli od drugiej strony, tj. z Zatwarnicy ...
![]()
Jako ze szlakami nie chadzam, bladze i ja. W Otrycie mozna wbrew pozorom niezle pobladzic szczegolnie w okolicach Hulskiego i Torhanca ...apropos kiedys slyszalem o zolniezach co pobladzili tak dramatycznie pod Torhancem ze skonczylo sie tragicznie ktos cos slyszal? Natomiast bladzacym w rejonie Tworylne Krywe powiem ze to tylko wina nieznajomosci terenu. Jakby co to nad Tworylnem Krywem i biegnie stokowka znaczy szlak i radze na przyszlosc omijac wszelkie rozlewiska w gore biegu cieku wodnego z ktorego powstaja......Ja kiedys pobladzilem we mgle w okolicach szczytow Zgnily Menczyl przed Semenowa dokladnie nie wiem bo zaliczylem noc w lesie. Myslalem wtedy ze sistiema wyznacza granice Polsko-Ukrainska no i tak idac za nia przelazlem te 10 km na ich strone. Tu opowiesc zkoncze choc jazda dopiero sie rozpoczela.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki