Pokaż wyniki od 1 do 10 z 16

Wątek: Jutryna

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Jutryna

no ja wlasnie nie wie czemu nie udalo sie jeszcze spotkac!!! tez zaluje bo jak barnaba sympatyczny to jego tata tez taki byc musi (takie rzeczy sa genetyczne jak i bieszczadolazenie :) ) moze ostatnio za rzadko bywam w bieszczadach zniechecona troche nowym asfaltem, powiekszajaca sie zabudowa, likwidacja piekielek i tabliczkami o jakich piszesz?? ale licze ze w koncu sie uda :))))
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    takie rzeczy sa genetyczne jak i bieszczadolazenie :) )
    z tą genetyką to nigdy nic nie wiadomo. Lenistwo u mnie to cecha genetycznie skumulowana od parunastu pokolen chyba. Mam też cechy co się objawiają co parę pokoleń, tak więc różnie bywa. Sama się przekonaj...
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    .... bo jak barnaba sympatyczny to jego tata tez taki byc musi ...

To do zobaczenia
    bertrand236

pintez
    Guest

to jest teraz teren niejakiego pana S. ktory prowadzi dosc duza,bo ogolnopolska firme z siedziba w Krosnie,wiecej szczogolow chyba nie potrzebne...:)czasem mozna zobaczyc jego samolot krazacy nad Solina:)
    generalnie nie prowadzi sie tam dzialan agroturystycznopodobnych,a szkoda,bo okolica piekna,po srodku odzielny dom z wielkim piecem do chleba,dalej przystan i stanica wopr:),kraza plotki,ze stoi tam jeszcze jedna hawira jakiejs osoby z showbiznesu:)

Ekspert Roku 2008 Awatar Jabol
    Na forum od
    12.2004
    Rodem z
    Stamtąd

rzut oka z nieba na to miejsce. Chacjend jest tam wiecej niż z dwie. Pamietam czasy kiedy była tam tylko obszerna bacówka i trzy trójkatne domki na grzbiecie Jutryny...
    Mam nadzieję ze nie czujecie zawiści wobec właściciela, przeciez wszyscy deklarujecie że chcecie mieć domek na odludziu, prawda?
    ja osobiscie wolę żeby ktos miał kilkadziesiat hektarów i dwa domki niz żeby było na odwrót: klkadziesiat domków na dwóch hektarach
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    ...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów