-> Piotr
Powinienem tego linka dać do "horroru w Bieszczadzie",sorry![]()
-> Piotr
Powinienem tego linka dać do "horroru w Bieszczadzie",sorry![]()
Pozdrav
wiec co jak co ta droga bedzie jeszcz zamknieta przez dlugi czaaassssss,zobaczymy czy zdaza z remontem do zimy
następny pewnie będzie Sakowczyk. W miejscu w którym przesunęli drogę znowu podmywa.
Piękne jest to, co podoba się całkiem bezinteresownie.
nio,jak by czlowiek chcial to znalazl by w bieszczadach kilka drog ktorym grozi podmycie
"Zamknieta droga wojewódzka nr 894, Hoczew - Czarna
Droga wojewódzka nr 894, Hoczew - Czarna, tzw. mała pętla bieszczadzka, została całkowicie zamknięta dla ruchu kołowego na odcinku Polana - Czarna. W wyniku intensywnych opadów deszczu w ostatnich dniach, w okolicy przepustu wody na 43. kilometrze powstało osuwisko o długości około 100 m.
Podkarpacki Zarząd Dróg Wojewódzkich wyznaczył objazd z Polany do Czarnej drogami powiatowymi przez Skorodne i Lutowiska.
Z uwagi na panujące już w Bieszczadach jesienne warunki i nadchodzącą zimę, są niewielkie szanse na naprawienie osuwiska przed zimą. Dlatego kierowcy muszą się liczyć z tym, że droga na uszkodzonym odcinku będzie zamknięta co najmniej do połowy przyszłego roku."
No to byle do wakacji - albo terenówka.
Piękne jest to, co podoba się całkiem bezinteresownie.
a zdjęć jak nie było tak nie ma....
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Łapcie dwie fotki bo więcej mi sie nie chce teraz wysyłać. Jak wrócę do domu napisze coś wiecej na temat. Pozdrawiam ze słonecznych złociejących powoli zwichrowanych horyzontów![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Wygląda dość poważanie, remont nie będzie łatwy.![]()
Pozdrawiam
Przemek
dzięki
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki