zgadza sie Piotrzeto osuwisko jest w Chmielu...
Barnaba nie dodam cie do ignorowanych, bo kazdemu czasem zdarzy sie powiedziec coś konkretnego, Jedynie apeluje o troszkę samokontroli nie tylko do Ciebie. Sam nieraz juz coś pisałem a potem rezygnowałem zeby nie zasmiecać interesującego wątku. Zobacz ile ciekawych dyskusji zostało zarżnietych pitoleniem. Casem znajduje sie w "szukaju" ciekawy temat, potem "klik" i czyta sie dwadziescia postów o d... maryni. Nie chce sie z nikim obrazać. ostatnio nawet koleg Chris mnie pozytywnie zaskoczył, czego bym nie doznał dając go do ignorowanych. Do pitolenia i offtopicowania uzywam boxa i jest miło i przyjemnie...Czasem odczuwa sie jednak brak czata. Bywało tam miło onegdaj,aż przepona bolała od śmiechu
Wracając do tematu dróg w bieszczadach to miałem okazję poznac w górach dwa sympatyczne szwajcarskie małzeństwa i usłyszałem od nich ze mamy tu u siebie bardzo dobre drogi i dobre mapy. jechalismy a znajomy jechał palcem po mapie i mamrotał sobie "rechts kurwe, dann links kurwe und noch links kurwe...jeder kurwe! " fajnie to brzmiało, bo jakieś dwa lata temu na tej samej trasie mamrotałem podobnie ale z polskim wydźwiekiem![]()

Odpowiedz z cytatem