Jak już pisałem miałem z nimi styczność dosyć często. Obecnie już mniej. Nie chce mi się wypisywać konkretnych przypadków tego pasożytowania, bo sporo tego, a zresztą..... No ale mam przede wszystkim na myśli to że nie robią nic ponadto co po prostu muszą, a i to robią najczęściej na odwal.... Może taki jeden przykład. Było to już kilka lat temu w Korczowej. Miał miejsce wypadek dwójka młodych ludzi poniosła śmierć na miejscu w wypadku motocykla z busem na krzyżówce przy skręcie do Budzynia. Byłem jedną z pierwszych osób, które tam przejeżdżały tuz po zdarzeniu. Ciemnica straszna ruch od granicy, auta niemalże najeżdżały na ofiary kilka osób starało się jakoś pokierować ruchem, samemu narażając się na staranowanie przez ciężarówki..... Co ciekawe strażnica była może 50 metrow od miejsca zdarzenia, widzieć to musieli nasi pogranicznicy mimo to nikt nie zjawił się by w jakiś sposób pomóc zabiezpieczyć to miejsce. Mało tego ktoś nawet po nich poszedł i co? Powiedzieli że to nie należy do ich kompetencji, bo od tego jest policja....
popieram Leszcza... Mało jest wątków do f..ierdolenia? zeszli na pograniczników zaraz będą dyskutować która wódka lepsza. Pomilczcie troche... Jak nie macie nic do powiedzenia
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Zakładając ten wątek miałem w zamyśle podanie informacji, a nie wywołanie dyskusji, która jak zwykle w naszym przypadku idzie bardzo rożnymi torami.
W obecnej sytuacji wyciąganie jakichkolwiek wniosków i snucie domysłów jest bynajmniej niestosowne. Niewątpliwie jest to tragedia, która rozegrała się w plenerach dla nas będących „krainą marzeń”, niestety dla tych ludzi stała się ostatnią życiową przeszkodą, przeszkodą nie do pokonania. Uszanujmy to.
Pozdrawiam
Przemek
Chyba od tego jest forum dyskusyjne aby podyskutować. Skoro uważacie, że dyskusje w tego typu tematach są niepotrzebne i bezsensowne to było trzeba od razu zamknąć temat albo napisać w pierwszym poście, że możemy tutaj najwyżej wirtualnego znicza wkleić...![]()
Mnóstwo ludzi istnieje,ale takich co naprawdę żyją można wskazać palcem...
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Dołożę drobny fakt , który sporo mówi :
Czeczenka miała przy sobie słowackie korony.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)