Strona 1 z 2 1 2 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: artyści

Domyślnie artyści

Jest wielu malujących w bieszczadach,ale czy macie informacje o galeriach lub innych miejscach gdzie mozna zobaczyć prace,czy tez spotkać artystów.
    Pytam bo mam zamiar zamieszkać w bieszczadach i zbliz się termin kiedy muszę wybrać miejsce.Może jakieś sugestie???

Bieszczadnik Awatar żubr
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    ustrzyki dolne

Domyślnie Odp: artyści

http://www.wrota-bieszczadow.pl/galeria/żubr - tam można powędrować...

Bieszczadnik Awatar davson
    Na forum od
    11.2006
    Rodem z
    Podkarpacie

Galeria "Barak" w Czarnej.
    Mnóstwo ludzi istnieje,ale takich co naprawdę żyją można wskazać palcem...

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Cisna-co drugi artysta!Serio!

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

może pracująca tam dziewczyna nie ma nic w sobie z artystki, a może ma (nie badałem sprawy) ale polecam Fantasmagorię na Przysłupiu, to jedyne miejsce sztuki malowanej gdzie chętnie zaglądam....

zapomniałem wspomnieć o totalnej i absolutnej powinności odwiedzenia Zamku w Sanoku, gdzie na ostatnim piętrze są prace Beksińskiego.
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Zamek w Sanoku i Beksiński tak.
    Mój men znał osobiście Beksińskiego i wielka szkoda że za granicą najpierw doceniono jego pracę i to gdzie w Japonii.

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

ja tam obu lubię, synek też niezły as był. Dla zainteresowanych "leży" u mnie jego ostatnia audycja, no i jeszcze jakaś... wpadnij jeszcze do Hoczwi, tam Pękalski ma fajną piwnice.

Swoją drogą, co ma wspólnego galeria, czy miejsce zamieszkania artysty, z Twoim miejscem zamieszkania jakie chcesz wybrać? Chcesz zamieszkać za ladą w galerii, czy na strychu u malarza?
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Miejsce zamieszkania i owszem na swoim strychy z galerią na dole.Pytam o artystów ponieważ ja tam całe wieki nie byłam,to co można znalęść na internecie to swoją drogą,najlepsze wskazania to tych co byli czy są,a po za tym jestem na etapie zakładania grupy artystów niezaleznych ,wiele spraw wiąże się i nie moge sobie pozwolić (jak bym chciała) na zamieszkanie z daleka od ludzi.

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

fajna galeria jest tez po lewej stronie drogi jak jechac z komanczy na dukle. Spedzilam tam w lipcu mile popoludnie z gospodarzami.
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

To jest autorska Galeria Pana Kijowskiego. Buba kręcimy sie po tych samych miejscach
    Pozdrawiam
    bertrand236

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów