tak :)
tak :)
Sława Starym Bogom...
Nie chcę Was stresować, ale w połowie października juuuż dawno będzie po.
Wczoraj było -4, i kolorowo jest.
kurcze, ja tez jade za 3 tygodnie...
naprawde nie bedzie juz kolorow??
bo jak sie patrzy na kamery w necie to w Biesach jest kolorowo i owszem, ale glownym kolorem jest zielony
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Oczywiście,że jest zielono jeszcze. Jak zawsze o tej porze roku. Z pewną nieśmialością gdzieniegdzie zaczyna się zółcić bądz czerwienić. Ale to nie to co może byc w Bieszczadach. Najcudniej bedzie za 2 tygodnie.
cholera, a za 3???;-(((((
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Orsini, masz jedno wyjście, jedź za 3 tygodnie, i poczekaj do następnej jesieni :)
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
...ano ja to mam wrodzone czucie słońca na jesień po Babce więc Wam mówie że będzie piknie... a cemu by tak nie zostać na całą zime?... przy słońcu i mrozie na Balnicy cudne widoki z polan na Pepikowo
Dobra, za słowo trzymamSpokojnie zatem oddam się obowiązkom służbowym jeszcze przez tydzień i jadę spokojna o ciepłe barwy .
No i masz, jak sobie człowiek znalazł coś spokpojnego, z klimatem i odludnego to zaraz cała Polska przyleciała zobaczyć co to za miejsce...echhh...Zamieszczone przez kathleen
Znajdę sobie coś innego i nikomu nie powiem :P (tylko wcześniej jeszcze raz tam przetuptam)
Witam wszystkich.
Ja również wybieram sie po "kolory Biesów", ale dopiero ok 10.10.. Mam nadizeje, że nie pochowają sie, albo ich ktoś nie ukradnie. :))
W zeszłym roku byłem pod koniec września - i niestety za wcześnie, więc może tym razem jak będę później.
Pozdrawiam i do zobaczenia w ... Biesach na szlaku.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki