Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Wątek: Pusto?

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Pusto?

Połoniny odpuszczamy, jedziemy z psami. Bardziej liczę na mniej "topowe" scieżki typu Hulskie, Krywe, Tworylne.. no może ew. spróbujemy Rawki ale jak sie czepna na dole to walczyc nie bedziemy :)
    Od kilku lat poluje na kolory w Bieszczadach, może tym razem sie uda bo zwykle było za wczesnie

Ale na Bukowe to jakos MUSZE sie przemknąc, tego nie umiem odpuścic
    Ostatnio edytowane przez Gaga ; 20-09-2007 o 23:02

Bieszczadnik Awatar mapiot
    Na forum od
    06.2007
    Rodem z
    Łódź

Cytat Zamieszczone przez Gaga Zobacz posta
    Od kilku lat poluje na kolory w Bieszczadach, może tym razem sie uda bo zwykle było za wczesnie
    no właśnie, a jak jest pod tym względem na dzień dzisiejszy?

Bieszczadnik
    Na forum od
    04.2004
    Rodem z
    Warszawa

Cytat Zamieszczone przez Gaga Zobacz posta
    Tubylcy twierdzą, że najpiękniejsze kolory są po pierwszych nocnych przymrozkach. Niestety pózniej bardzo szybko drzewa gubią liście. Biologiem to ja z pewnowścią nie jestem, nie wiem czy to prawda (biolodzy i inni znawcy! prawda to czy fałsz?). Ale jak już na to trafisz, to... Ehhh... Mam nadzieję, że zobaczysz.
    Pusto? Pewnie pojęcie względne, dla mnie tak. A w listopadzie to już for siur . Niektórzy nie lubią tej pory roku, ale jak cudnie (za namową jednego z forumiowiczów - patrzeć jak deszcz równo leje w piwem w ręku...).

Kolorowych wrażeń.

G

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów