Brawo. Ale tak myślałem, ze albo Ty albo Tomaszek.... No i oczywiście Krzysiek, ale Jego wyłączyłem z tej zagadki, bo to Jego okno w końcu jest.
Pozdrawiam
Brawo. Ale tak myślałem, ze albo Ty albo Tomaszek.... No i oczywiście Krzysiek, ale Jego wyłączyłem z tej zagadki, bo to Jego okno w końcu jest.
Pozdrawiam
bertrand236
a nie jest to czasem u Helmuta?
Stary już jestem, to fakt. Ale pamiętam, gdzie zrobiłem tę fotę....
Pozdrawiam
bertrand236
Niektórzy uważają, że można mnie spotkać wszędzie w Bieszczadzie. {pozdrowienia dla don Enrico}
Gdzie zatem można zobaczyć zegar odliczający czas dla miasta Czechowice-Dziedzice?![]()
bertrand236
A myślałem, że to łatwa zagadka jest... Stańmy ino ciut, ciut dalej. A teraz kto wie?
bertrand236
Szersze ujęcie wszystko by wyjaśniło, chyba prawie każdemu z Was. Ponieważ nie podaję rozwiązań swoich zagadek, poczekam jeszcze trochę i zapodam następną.
Pozdrawiam
bertrand236
Zegar wisi w "kultowym miejscu" ale nie o taką odpowiedź mi chodziło... Nawet Renatka nie może się nadziwić, że nikt nie odgadł
Teraz zastanówmy się nad oknem. Gdzie ono jest? Choć nie jestem pewien, czy go już na forumie nie było
Pozdrawiam
bertrand236
witraż.jpgCzy to jest ta cerkiew, do której dzięki uprzejmości budowlańców mogliśmy wejść w sierpniu tego roku?
Nie zdradzam nazwy miejscowości.Proszę o potwierdzenie lub zaprzeczenie.
Ostatnio edytowane przez tolek banan ; 21-10-2012 o 18:53
Tak i teraz już chyba wszystko jasne jest
Pozdrawiam
bertrand236
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki