To nie Bóbrka![]()
To nie Bóbrka![]()
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
Jaki spokój można znaleźć w ciszy.
Unikaj głośnych i napastliwych, są udręką ducha ..."
www.anyczka20.fotosik.pl
Kiedyś widziałem podobne zdjęcie zrobione w okolicy Szklarskiej Przełęczy.
Pozdrawiam
bertrand236
Robiłaś zdjęcie z Otrytu?
Nie Bertrandzie, to bliżej Bieszczadów. Haha...wydawało mi sie to dziecinnie proste, bo zapewniam, ze zarówno Bertrand jak i Lucy byli w miejscu z którego widać te skały.
A tak swoją drogą.....to gdzie z Otrytu jest taki widok Lucyno?
Ok, mała podpowiedź: U podnóża tej skały płynie Osława.
Ostatnio edytowane przez Anyczka20 ; 08-10-2007 o 22:51
"Przechodź spokojnie przez hałas i pośpiech i pamiętaj,www.youtube.com/Anyczka24
www.anyczka20.fotosik.pl
Za Lucy to masz w zęby.
Zagórz widok z Mariampola na kamieniołom.
Skojarzył mi się z kamieniołomem pod Otrytem. Oj dziecko drogie kiedyś Ty ostatnio właziła na drzewa na Otrycie? Widoki z nich są przednie.
Tak to ta skała LucynoWprawdzie nic mi nie wiadomo czy był to kiedyś kamieniołom, ale spierać się nie będe, bo wiedzieć wszystkiego nie moge. Wręcz przeciwnie, z chęcia się czegoś dowiem.
A to co za widok i skąd?![]()
www.anyczka20.fotosik.pl
Zapamiętam to sobie.
Z tego kamieniołomu pozyskiwano budulec potrzebny na wzniesienie klasztoru-warowni.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 08-10-2007 o 23:38
To mała podpowiedź do zagadki. Zdjęcie wykonane jest w punktu widokowego, niedaleko miejsca znanego jako Ripne.
www.anyczka20.fotosik.pl
ścieżka przyrodniczo - dydaktyczna w rezerwacie przyrody Polanki w leśnictwie Bykowce.
Ot potęga internetu
Pozdrawiam
bertrand236
Hehe...no dobra...ale co tam widać na zdjęciu?![]()
www.anyczka20.fotosik.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki