Ja też mam takie plany z tym, że ruszam już w niedziele. Jak już pisałem w ubiegłym roku o tej porze jesień dopiero na dobre się zaczynała a teraz powoli się już kończy.
Mimo wszystko na pewno będzie pięknie i gdzie niegdzie jeszcze kolorowo.
Byłam w Biesach niedawno, sprawdziłam - listków było jeszcze sporoi mam nadzieję, że tak zostanie, bo 18-tego znowu skoczę na południe. :)
A prognoza, jak to prognoza w 50% zawsze się sprawdza.
MP
Ostatnio edytowane przez astronom ; 10-10-2007 o 23:20
Strasznie jesteś sceptycznie nastawiony. To fakt, że część liści może spadło ale nie sądzę żeby było aż tak źle. Jak wrócę to zamieszczę kilka fotek i jestem prawie pewien, że upoluje troche jesieni.
No może nie z samych szczytów ale też dorzucę coś od siebie,
Krywka moje najbardziej ulubione miejsce na grzyby byłem tylko raz w tym roku![]()
![]()
nie wiem czy fotki się poprawnie załączą.
Ostatnio edytowane przez leszczu ; 11-10-2007 o 00:34
Made in BIESZCZADY obecnie Lesko sercem Lutowiska
Dobrze że w niedzielę jedziesz, bo na sobotę mróz w dzień, lekki śnieg i silny północny wiatr. Ale w zacisznych miejscach liści na pewno dużo zostanie.
Jak tylko wrócisz wklej tu parę fotek. W tygodniu temperatura może wzrosnąć powyżej +15 stopni; wtedy jeszcze raz się zastanowię nad przyjazdem.
Jak się nie uda to się nie powieszę - odległe od domu o 3 km lasy na paśmie Brzanki i Liwocza są jeszcze w 90% zielone a składają się głównie z drzew liściastych. Patrząc na nie łatwo można wyobrazić sobie że jest się w Bieszczadach (już wiele razy tak robiłem).
-> Astronom
A fajnie jest na Liwoczu? Mam zamiar(od kilkunastu lat:( się tam wybrać.Warto?
Sorry za offtop.
Pozdrav
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki