Jutro jadę do Komańczy,mam nadzieję wybrać się na rydze ale czy jeszcze są w lesie?
Jutro jadę do Komańczy,mam nadzieję wybrać się na rydze ale czy jeszcze są w lesie?
są![]()
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Witam.
Tydzien temu w piatek borowiki byly pod sniegiem,rydze nad potokiem Hylaty
a wszystko to na koncu drogi w Zatwarnicy za wodospadem - Lesnictwo
Jawornik.W zatwarnicy lalo w piatek a tam w gorze przyproszylo na bialo.
Rano w sobote i Zatwanica byla biala.Bylo fajniscie.
Pozdrawiam
Jeszcze tylko kilka godzin i będę mógł osobiście podziwiać jesienne widoki Bieszczad (a jutro idę na rydze) pozdrawiam.
Wciąż jeszcze są kolory! Co prawda w wyższych partiach już liście przerzedzone, ale za to na dole - cudo! Szczególnie przepiękny kontrast pomiędzy intensywnie żółtymi modrzewiami i soczystą zielenią innych iglastych. W buczynach żółte dywany i resztka liści na górze. Przecudownie!!
...Modrzewiowo jest...
na poparcie słów przedmówcy: i brzozowo... i czereśniowo... będę dorzucał w miarę wolnego czasu tutaj na razie 40% docelowych fotków...
http://jabello.fotosik.pl/albumy/302049.html
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Wczoraj wróciłem z Komańczy. Zdążyłem jeszcze nazbierać rydzów i pooglądać jesienne widoki. Szkoda tylko,że liście w większości już opadły,pozostały jeszcze złote modrzewie i brzozy.Szkoda tylko,że teraz pozostał jesienny smutek i oczekiwanie na wiosnę.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)