A cóż to na pierwszej fotce drogę przebiega z prawa do lewa?
A cóż to na pierwszej fotce drogę przebiega z prawa do lewa?
WUKA
www.wukowiersze.pl
To Bertrand sarenkę przepłoszył i zdziwiony stoi.
bertrand236
Klimat w Poznaniu wyraźnie się ocieplił ostatnio. Stado słoni wylazło mi na trawnik prawie przed blokiem....
bertrand236
Ciekawe kto posprząta po tym, który właśnie zaczął „robić” na trawnik ?![]()
Pozdrawiam
Przemek
Nikt. Nie mogę patrzeć jak męczą te zwierzęta. Jak można słonia wyprowadzać na smyczy? :(
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Fakt. Widok bardzo smutny był.
bertrand236
Gdy w ogrodzie botanicznym ....
Jak co roku 1 maja otwierany jest ogóród botaniczny. To widoma oznaka, że w naszym grodzie oficjalnie ogłoszono wiosnę. A przy okazji niech żyje komercja, bo można tu kupić różności, począwszy od cukrowej waty na sadzonkach roślin skończywszy, taka nowa świecka tradycja?! Ale mimo tego pragnę wszystkich zachęcić do odwiedzenie tego miejsca, bo warto. Poniżej kilka fotek mających Was zachęcić.
Pozdrawiam
Marek
Masz rację Marku, poznański ogród jest piękny. W niedzielę planuję tam wpaść, oby pogoda dopisała.
Pozdrawiam
Przemek
Marku czy nie masz czasami więcej zdjęć z arboretum. Takich prezentujących całe rozwiązania, duże fragmenty powierzchni. Tęskno mi za ogrodami.
Myślę, że coś by się znalazło, nie ma problemu mogę podesłać podaj tylko namiary gdzie wysłać. Mój adres marek_57@op.pl
pozdrawiam
Marek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)