A na forum nie łaska
Piękne zdjęcia cieszą oczy! Wszystkich! Mam nową tapetę. Zdjęcie nr 6.
przewodnik5@o2.pl Tylko ten adres jest w miarę przewidywalny. Pozostałe lepiej nie mówić.
A na forum nie łaska
Piękne zdjęcia cieszą oczy! Wszystkich! Mam nową tapetę. Zdjęcie nr 6.
przewodnik5@o2.pl Tylko ten adres jest w miarę przewidywalny. Pozostałe lepiej nie mówić.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 01-05-2008 o 21:33
Lucynko na forum fajnie zamieszczać tylko zawsze cholera mnie bierze jak muszę je przeskalowywać. Postaram się zrobić Ci jutro więcej fotek na szerokim kącie mam nadzieję, że bedą pomocne. Teraz wysyłam te z dnia dzisiejszego
pozdrawiam
Marek
Może nie Pyrlandia...
Wspomnienie jesieni :
Hucisko 07.10.2007 001.jpgHucisko 07.10.2007 012.jpgGrzyby Kopcie 06.10.2007 029.jpg
Grzyby Kopcie 06.10.2007 032.jpgGrzyby Kopcie 27.10.2007 021.jpgGrzyby Kopcie 27.10.2007 044.jpg
[Kopcie,Hucisko 2007r.]
Ostatnio edytowane przez Trauma ; 02-05-2008 o 10:40
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Pogłówkowałem i wymyśliłem. Zabrałem Renatkę i poszliśmy na wycieczkę w Poznaniu. Chcecie się więcej dowiedzieć o tym miejscu, to zajrzyjcie tu: http://www.morasko2.republika.pl/
Pogoda była super
Pozdrawiam
bertrand236
3 zdjęcie od końca - to są budynki uczelni?
Chociaż nie, Morasko jest troche bardziej na zachód...
Jak skasować posta?
Ostatnio edytowane przez Trauma ; 02-05-2008 o 20:54
Oiedle Piątkowo z dwoma dosyć charakterystycznymi wieżami TV.
Pozdrawiam
bertrand236
Tak też właśnie sobie pomyślałam, że to bardziej na zachód ale nie wiem jak się kasuje pytanie na które człowiek sam sobie odpowie :) Pozdrawiam, i czekam na dalszy ciąg zdjęć.
Dzisiaj więcej nie będzie. Może jak jutro gdzieś pójdę...
bertrand236
Warto wybrać się 3 lub 4 do palmiarni, jest wystawa tulipanów. Może być ciekawie i kolorowo.
Pozdrawiam
Marek
Tulipan Marii Kaczyńskiej też będzie?![]()
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)