Fakt. Widok bardzo smutny był.
Fakt. Widok bardzo smutny był.
bertrand236
Gdy w ogrodzie botanicznym ....
Jak co roku 1 maja otwierany jest ogóród botaniczny. To widoma oznaka, że w naszym grodzie oficjalnie ogłoszono wiosnę. A przy okazji niech żyje komercja, bo można tu kupić różności, począwszy od cukrowej waty na sadzonkach roślin skończywszy, taka nowa świecka tradycja?! Ale mimo tego pragnę wszystkich zachęcić do odwiedzenie tego miejsca, bo warto. Poniżej kilka fotek mających Was zachęcić.
Pozdrawiam
Marek
Masz rację Marku, poznański ogród jest piękny. W niedzielę planuję tam wpaść, oby pogoda dopisała.
Pozdrawiam
Przemek
Marku czy nie masz czasami więcej zdjęć z arboretum. Takich prezentujących całe rozwiązania, duże fragmenty powierzchni. Tęskno mi za ogrodami.
Myślę, że coś by się znalazło, nie ma problemu mogę podesłać podaj tylko namiary gdzie wysłać. Mój adres marek_57@op.pl
pozdrawiam
Marek
A na forum nie łaska
Piękne zdjęcia cieszą oczy! Wszystkich! Mam nową tapetę. Zdjęcie nr 6.
przewodnik5@o2.pl Tylko ten adres jest w miarę przewidywalny. Pozostałe lepiej nie mówić.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 01-05-2008 o 21:33
Lucynko na forum fajnie zamieszczać tylko zawsze cholera mnie bierze jak muszę je przeskalowywać. Postaram się zrobić Ci jutro więcej fotek na szerokim kącie mam nadzieję, że bedą pomocne. Teraz wysyłam te z dnia dzisiejszego
pozdrawiam
Marek
Może nie Pyrlandia...
Wspomnienie jesieni :
Hucisko 07.10.2007 001.jpgHucisko 07.10.2007 012.jpgGrzyby Kopcie 06.10.2007 029.jpg
Grzyby Kopcie 06.10.2007 032.jpgGrzyby Kopcie 27.10.2007 021.jpgGrzyby Kopcie 27.10.2007 044.jpg
[Kopcie,Hucisko 2007r.]
Ostatnio edytowane przez Trauma ; 02-05-2008 o 10:40
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Pogłówkowałem i wymyśliłem. Zabrałem Renatkę i poszliśmy na wycieczkę w Poznaniu. Chcecie się więcej dowiedzieć o tym miejscu, to zajrzyjcie tu: http://www.morasko2.republika.pl/
Pogoda była super
Pozdrawiam
bertrand236
3 zdjęcie od końca - to są budynki uczelni?
Chociaż nie, Morasko jest troche bardziej na zachód...
Jak skasować posta?
Ostatnio edytowane przez Trauma ; 02-05-2008 o 20:54
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki