Strona 16 z 67 PierwszyPierwszy ... 6 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 26 66 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 151 do 160 z 669

Wątek: Pyrlandia

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Odp: Pyrlandia

Cytat Zamieszczone przez wojtek legionowo Zobacz posta
    Czyżby te rejony kraju nie miały swojego forum, gdy tak dalej będzie się rozwijać nasze Bieszczadzkie forum to za chwilę zacznę czytać i oglądać zdjęcia np; z Malediwów
    Każde forum ma dział Off Topic, więc ma go i to forum. W sumie dziwi mnie Twój post, albo nie rozumiesz co to OT, albo Ci się nudzi - człowieku, kto Ci każe to czytać i w ogóle do tego działu zaglądać?
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Wojtku! Dyskusja na ten temat już się toczyła. Wątek był zamykany i otwierany ponownie. Jeżeli masz się na kogoś gniewać, to gniewaj się na mnie. Ja go założyłem. Kiedyś żałowałem, teraz nie! To jest jeden wątek w Oftopiku ("Na każdy temat bez związku z biesami") Jest Oftopiku 578 wątków bez związku z biesami a Ty czepiłeś się tego jednego
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar wojtek legionowo
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    legionowo

No już dobra trochę przedobrzyłem.
    Wojtek legionowo

Bieszczadnik Awatar Pyra.57
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Wojtku, moim zdaniem, wątek jest ze wszech miar porzyteczny. Po pierwsze jeździmy nie tylko w biesy ale również w inne strony i można tutaj znaleźć informacje o miejscach godnych zobaczenia. Po drugie sam popełniłem tutaj kilka wpisów bo uważam, że pyrlandia warta jest szerszego propagowania i poznawać ją warto nie tylko przez perspektywę Poznania, Gniezna, szlaku piastowskiego, Kórnika czy Rogalina ale można zobaczyć inne nie mniej ciekawe miejsca szerzej nieznane. Po trzecie nic nie stoi na przeszkodzie abyś założył wątek o Mazowszu tam też macie wiele ciekawych miejsc do pokazania. Po czwarte nie przeszkadza nam to wcale w dzieleniu się wiedzą na temat biesów w innych wątkach ku temu przeznaczonych.

Myślę, że niech tak pozostanie a Bertrand zrobił dobrą robotę ten wątek otwierając bo widać po ilości wpisów, że cieszy się on sporym zainteresowaniem użytkowników forum.

pozdrawiam
    Marek

Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    legionowo

Cytat Zamieszczone przez Piotr Zobacz posta
    Każde forum ma dział Off Topic, więc ma go i to forum. W sumie dziwi mnie Twój post, albo nie rozumiesz co to OT, albo Ci się nudzi - człowieku, kto Ci każe to czytać i w ogóle do tego działu zaglądać?
    Nudzić mnie się nie nudzi i nikt mnie nie zmusza do czytania postów czytam z własnej woli .
    I sądzę,że mam prawo do wygłaszania swoich myśli.
    A do tego jak i innych działów zaglądać bedę bo chcę,i nic nikomu do tego
    Wojtek legionowo

Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    legionowo

Atak na marginesie czy będąc na molu w sopocie mam napisać jakie piękne widzę Bieszczady cos tu nie gra,kazdy region naszego kraju jest piękny,i niech tak zostanie nie chcę dalej toczyć tej dyskusji,
    Wojtek legionowo

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Spokojnie Panowie! Silencium!

Pyrlandia jest piękna /Zobaczcie zdjęcia dzisiejsze z WPN/ ale Bieszczad, to Bieszczad i basta! Nic nie może się z nim równać.
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    bertrand236

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

nad tą samą Wartą upiekłem dziś kiełbaski, otworzyłem małe co nieco- i przysięgam- niebo jest nie gorsze niż to nad biesami. Spokój, cisza..... w przyszłym tygodniu na tapetę pada puszcza zielonka- jak kto ma ziemniaki do upieczenia, lub co innego pod te ziemniaki-chętnie zapoznam :)
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Barnaba właśnie wróciłem z puszczy zielonki, grzybiarzy i spacerowiczów sporo nie wspomnę o rowerzystach. Ale propozycja zacna i myślę, że warta realizacji w realu ...

pozdrawiam
    Marek

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

W pyrlandii od rana słonko radośnie świeciło warto było ruszyć siedzenie w plener i oto efekt - pare fotek z wypadu do puszczy zielonki. Mozna powiedzieć, że jesień się zaczyna prawdziwa polska złota. Byle pogoda się utrymała o bedzie można oczy nacieszyć ferią jesiennych barw.

pozdrawiam
    Marek
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów