Pyrlandzie barwy jesieni
Kilka fotek z dzisiejszego wypadu w okolice Promna. Drzewa już zgubiły liście ale dzięki słonecznej pogodzie było pięknie.
Pyrlandzie barwy jesieni
Kilka fotek z dzisiejszego wypadu w okolice Promna. Drzewa już zgubiły liście ale dzięki słonecznej pogodzie było pięknie.
pozdrawiam
Marek
Pięknie!
Taki listopad da się lubić;-)
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Koncert "W górach jest wszystko co kocham"
Ponownie Poznań został głoszony nizinną stolicą polskich gór. Koncert rozpoczoł się od mocnego uderzenia w wykonaniu zespołu "Pod Jednym Dachem" a później już tylko było coraz ciekawiej. Poddając się nastrojowi koncertu można było przenieść się na skrzydłach wyobraźnie do krainy pełnej poezji, szczęśliwości i wspomnień z górskich wędrówek. Nie zabrakł również poezji śpiewanej autorstwa WUKI. Im dłużej trwał koncert tym atmosfera stawała się gorętsza. Każdy kolejny wykonawca wywoływał coraz większy aplauz licznie zgromadzonej publiczności. A były to zespoły: "Raz Do Roku", "Cisza jak ta" i "Dom o Zielonych Progach". Koncert należy uznać za naprawdę udany i dziękuję wykonawcom koncertu za możliwość spędzenia tego wieczoru tak przyjemnie. Jak miło było się oderwać od prozy dnia codziennego.
pozdrawiam
Marek
A ja przygotowywałem się do pracy. /trzy tygodnie w domy - chory. Dzis poszedłem i szef mnie wygonił. Nie mam zarażać reszty...
Pozdrawiam zdrowych
bertrand236
Bertrand to masz mądrego szefa ale chyba czas zmienić lekarstwo. Polecam rano - pigwówka, wieczorem - malinówka, no i oczywiście ciepłe słowo od Renatki. To powinno Ciebie szybko postawić na nogi bo czas gdzieś wspólnie się poszlajać.
pozdrawiam
Marek
Zazdroszczę Wam udziału w koncercie. Część „mojej” ekipy dojechała i wróciła „natchniona górami”. Mi niestety życie napisało inny scenariusz i nie mogłem być z Wami. Cóż, do następnego koncertu już tylko rok.
Pozdrawiam
Przemek
Pyrlandzkie kolory grudnia
W Pyrlandii o zimie nie ma co mówić. Święta za pasem a o śniegu można tylko pomarzyć. Kolory raczej przypominają październik. Poniżej kilka fotograficznych ilustracji.
pozdrawiam
Marek
Pyra.57 - po Twoich zdjęciach widzę że muszę odświeżyć spojrzenie na Wielkopolskę i wybrać się.
Ciągle te górki i górki ,a w tamtej krainie tyle urokliwych miejsc.
w istocie piękne zdjątka pokazujące, że nie tylko w górkach jest ładnie
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)