Zgadza się...
Pozdrawiam
Zgadza się...
Pozdrawiam
bertrand236
...intrygująca historia z tym hrabią... macie więcej takich?
No nie... Tylko jeden się z armaty zastrzelił. Za to zrobił to skutecznie.
Pozdrawiam
bertrand236
I ma piękny nagrobek przy kościele w Zaniemyślu, z piekną i nskrypcją.
pozdrawiam
Marek
Dzisiaj przeprosiłem się z konim mechanicznymi, doniosłem im wiaderko prądu i autko przemówiło za pierwszym przekręceniem kluczyka. Z tej radości pomknełem w plener i oto kilka fotek obrazujące pyrlandię przykrytą kołderką śniegu.
pozdrawiam
Marek
Sroga zima zawitała w tym roku do Pyrlandii . Prócz wspaniałych zimowych krajobrazów, daje się też odczuć niestety z tej gorszej strony, mój samochód również potrzebował „reanimacji” po silnych mrozach. Zdjęcia super !
Pozdrawiam
Przemek
Warto było gnać koniki!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Przemek ja uważam, że wróciła normalność i zima jest zimą z jej wszystkimi urokami i uciążliwościami. Dzięki temu możemy "szlifować" technikę fotografowania zimowych krajobrazów a muszę powiedzieć, że zazdroszczę Ci wypadu w Karkonosze i fotografi które zamieściłeś, było na co popatrzeć. Mam nadzieje, że może uda się zrealizować plan wspólnej łazęgi po pyrlandii.
pozdrawiam
Marek
Olimpiada w telewizorni więc też postanowiłem wystartować ale w dyscyplinie spacer ze strzelaniem foto. W plenerze ilość śniegu skutecznie odstraszyła spacerowiczów. Na trasie nie spotkałem nikogo. Na wielu odcinkach trzeba było przebijać się przez śnieg siegający powyżej kolan. Oczywiście spotkałem coś co mnie wnerwia ambona i przy niej wysypana pasza. Chyba nie tylko po to aby dokarmiać zwierzęta. Spacerek uważam za udany. I jeszcze kilka fotek. A cha zapomniałem dodać, spacer był po Puszczy Zielonce.
pozdrawiam
Marek
świetne nr3 - niesamowite wrażenie!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)