Na mnie też możecie liczyć /pod warunkiem , ze czas będę miał/
Na mnie też możecie liczyć /pod warunkiem , ze czas będę miał/
bertrand236
Pyrlandczycy 25 marca w sali AWF odbędzie się koncer "W górach jest wszystko co kocham". Bilety w cenie 20 zł ulgowy i 30 zł normalny do nabycia w sklepie Góry Woda Las na ul. Strzeleckiej 13. Do zobaczenia na koncercie a o ile będzie wola to i po koncercie można kontynuować fraternizację.
pozdrawiam
Marek
No właśnie, a ja jadę na spływ i pewnie do Poznania dotrę późnym wieczorem a może i w poniedziałek rano w ostatecznej ostateczności... więc mnie nie będzie chociaż chciałam być
Oj, to muszę poprosić żeby specjalne pozdrowienia dla Bieszczadników padły ze sceny...A z Torunia pozdrawiam już!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Pyrlandczycy wiosna zagląda do okien, wali do drzwi. Czas ruszyć cztery litery i rozpocząć wiosenny sezon. A gdzie najlepiej witać wiosnę? Tam gdzie ona w pełnej krasie cieszy oczy i duszę czyli w Śniezycowym Jarze. Razem z Bertrandem wymysliliśmy pyrlandzkie rozpoczęcie sezonu wiosennego właśnie tam. Proponujemy spotkanie w dniu 18.03.2011 r o godz. 11.00. Zbiórka pod kapliczką. Jeśli ktoś jest nie zmotoryzowany mogę zabrać ze sobą mam trzy wolne miejsca. Szczególy do ustalenia na pv.
pozdrawiam
Marek
Dla nie wtajemniczonych: Trzeba dojechać do Starczanowa na północny wschód od Murowanej Gośliny. Ok. 100-200 m od parkingu we wsi jest kapliczka.
Pozdrawiam
bertrand236
Się zapowiada w Śnieżycowym Jarze tłumna niedziela :)
http://www.puszcza-zielonka.pl/turys...-zielonka.html
Na koncert z cyklu "W górach..." dotrę, niestety nie dane mi będzie przybyć do "Śnieżycowego Jaru", gdyż zaproponowany termin kompletnie mi nie pasuje. Miłośnikom śnieżycowych klimatów proponuję wizytę w Turwi (ok. 50 km na południe od Poznania) - rodzinna posiadłość zasłużonegio dla Wielkopolski (i nie tylko) rodu Chłapowskich. Spotkajmy się np. w sobotę 24 marca, godziona do ustalenia. Pozdrawiam...
Temat do przemyślenia. Ale w tej chwili nie zołożę jednoznacznej deklaracji.
pozdrawiam
Marek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)