Strona 54 z 67 PierwszyPierwszy ... 4 44 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 64 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 669

Wątek: Pyrlandia

Bieszczadnik Awatar Pyra.57
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Domyślnie Odp: Pyrlandia

Pyrlandczycy 25 marca w sali AWF odbędzie się koncer "W górach jest wszystko co kocham". Bilety w cenie 20 zł ulgowy i 30 zł normalny do nabycia w sklepie Góry Woda Las na ul. Strzeleckiej 13. Do zobaczenia na koncercie a o ile będzie wola to i po koncercie można kontynuować fraternizację.
    pozdrawiam
    Marek

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Wągrowiec

No właśnie, a ja jadę na spływ i pewnie do Poznania dotrę późnym wieczorem a może i w poniedziałek rano w ostatecznej ostateczności... więc mnie nie będzie chociaż chciałam być

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

Oj, to muszę poprosić żeby specjalne pozdrowienia dla Bieszczadników padły ze sceny...A z Torunia pozdrawiam już!

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Pyrlandczycy wiosna zagląda do okien, wali do drzwi. Czas ruszyć cztery litery i rozpocząć wiosenny sezon. A gdzie najlepiej witać wiosnę? Tam gdzie ona w pełnej krasie cieszy oczy i duszę czyli w Śniezycowym Jarze. Razem z Bertrandem wymysliliśmy pyrlandzkie rozpoczęcie sezonu wiosennego właśnie tam. Proponujemy spotkanie w dniu 18.03.2011 r o godz. 11.00. Zbiórka pod kapliczką. Jeśli ktoś jest nie zmotoryzowany mogę zabrać ze sobą mam trzy wolne miejsca. Szczególy do ustalenia na pv.
    pozdrawiam
    Marek

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Dla nie wtajemniczonych: Trzeba dojechać do Starczanowa na północny wschód od Murowanej Gośliny. Ok. 100-200 m od parkingu we wsi jest kapliczka.
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Wągrowiec

Się zapowiada w Śnieżycowym Jarze tłumna niedziela :)

http://www.puszcza-zielonka.pl/turys...-zielonka.html

Bieszczadnik
    Na forum od
    03.2010
    Rodem z
    Poznań/Śrem

Na koncert z cyklu "W górach..." dotrę, niestety nie dane mi będzie przybyć do "Śnieżycowego Jaru", gdyż zaproponowany termin kompletnie mi nie pasuje. Miłośnikom śnieżycowych klimatów proponuję wizytę w Turwi (ok. 50 km na południe od Poznania) - rodzinna posiadłość zasłużonegio dla Wielkopolski (i nie tylko) rodu Chłapowskich. Spotkajmy się np. w sobotę 24 marca, godziona do ustalenia. Pozdrawiam...

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Temat do przemyślenia. Ale w tej chwili nie zołożę jednoznacznej deklaracji.
    pozdrawiam
    Marek

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Wągrowiec

a ja nie dotrę do Śnieżycowego Jaru, chociaż chciałam na początku, ale jednak wygrał rower...
    chyba że mój szlak rowerowy gdzieś tam po drodze będzie prowadził ale raczej nie, bo chcę uderzyć na południe od Poznania...
    a poza tym to słyszałam że dopiero trzy śnieżyce zakwitły

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

jak będzie taka pogoda jak dziś, jutro i w niedziel będzie tam wuchta wiary. Pewnie więcej niż śnieżyc :)
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Zakładki

Zakładki

Uprawnienia umieszczania postów