Strona 54 z 66 PierwszyPierwszy ... 4 44 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 64 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 531 do 540 z 669

Wątek: Pyrlandia

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Wągrowiec

Domyślnie Odp: Pyrlandia

a ja nie dotrę do Śnieżycowego Jaru, chociaż chciałam na początku, ale jednak wygrał rower...
    chyba że mój szlak rowerowy gdzieś tam po drodze będzie prowadził ale raczej nie, bo chcę uderzyć na południe od Poznania...
    a poza tym to słyszałam że dopiero trzy śnieżyce zakwitły

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

jak będzie taka pogoda jak dziś, jutro i w niedziel będzie tam wuchta wiary. Pewnie więcej niż śnieżyc :)
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Bieszczadnik Awatar Pyra.57
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Oj malkontenci - a okazja spotkania się - bezcenna.
    pozdrawiam
    Marek

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

KILKA ważnych informacji odnośnie biletów i wejścówek na marcowe koncerty W GÓRACH JEST WSZYSTKO CO KOCHAM!
    OPOLE 16.03.2o12 ----->>>> rozdaliśmy już prawie wszystkie zaproszenia na koncert, kto chce jeszcze zdążyć - ostatni dzwonek, została bardzo mała pula i to tylko miejsc stojących!
    BIELSKO BIAŁA 17.03.2o12-------> bilety są do nabycia w Teatrze Banialuka, ul. Mickiewicza 20, osoby spoza Bielska moga robić rezerwację mailową: bilety@wgorach.art.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , w tytule maila prosimy wpisać: bilety Bielsko
    GDYNIA 24.03.2o12-------> bilety są do nabycia w Domu Rzemiosła, ul. 10 Lutego 33, osoby spoza Gdyni moga robić rezerwację mailową: bilety@wgorach.art.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , w tytule maila prosimy wpisać:bilety Gdynia
    POZNAŃ 25.03.2o12-------> bilety są do nabycia w Sklepie Woda Góry Las, ul. Strzelecka 13, osoby spoza Poznania moga robić rezerwację mailową: bilety@wgorach.art.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ; w tytule maila prosimy wpisać: bilety Poznań

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

pozdrawiam
    Marek

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Pogoda dzisiaj w pyrlandii wiosenna. Ciepło, może nawet za ciepło. Ale to nic. Ci co chcieli na pyrlandzkie rozpoczęcie sezonu wiosennego do śnieżycowego jaru dotarli. A wiadomo w dobrym towarzystwie miło spędza się czas. Mimo tego, że w samym jarze były tłumy to znaleźliśmy miejsca gdzie ludzi jak na lekarstwo - no może poza miłośnikami qadów i motorów crosowych. Śnieżyce pięknie kwitną robi się naprawdę wiosennie. Oczywiście na zakończenie spaceru skorzystaliśmy z oferty sklepiku (czynny tylko w okresie kwitnienia śnieżyc) i serwowaliśmy sobie chleb ze smalcem i kiszonym ogórem oraz grochówkę. Piękny dzień spędzony w doborowym towarzystwie.

122.jpg123.jpg124.jpg125.jpg121.jpg120.jpg119.jpg
    Ostatnio edytowane przez Pyra.57 ; 18-03-2012 o 20:32 Powód: ortografia
    pozdrawiam
    Marek

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

ślicznie ...i pozdrawiam , a my dzisiaj jeszcze zimę mieliśmy ,a śnieg po ....
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Wągrowiec

Wow! ładna ekipa się zebrała... moje informacje najwyraźniej okazały się nie prawdziwe, bo śnieżyc dużo bardzo :)

no ale ja mijałam w centrum Poznania np krokusy, odwiedziłam drewniany kościół w Kicinie, wdrapałam się na Dziewiczą Górę a na koniec zobaczyłam jak tam Warta płynie :) miałam jechać na południe ale jednak plany się zmieniły i pojechałam na północ...
    kilka zdjęć z wyprawy...

https://picasaweb.google.com/1009681.../DziewiczaGora

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

I trochę wysiłku z Czerwonaka przez Owińska do Murowanej Gośliny i smykasz na Starczanowo i proszę zaliczasz rower ze spotkaniem i śnieżycami. A swoją droga polecam objedź szlak kościołów drewnianych wokół puszczy zielonki pierwszy w Kicinie zobaczyłaś teraz proszę następne bo warto.
    pozdrawiam
    Marek

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Wągrowiec

Cytat Zamieszczone przez Pyra.57 Zobacz posta
    I trochę wysiłku z Czerwonaka przez Owińska do Murowanej Gośliny i smykasz na Starczanowo i proszę zaliczasz rower ze spotkaniem i śnieżycami. A swoją droga polecam objedź szlak kościołów drewnianych wokół puszczy zielonki pierwszy w Kicinie zobaczyłaś teraz proszę następne bo warto.
    wiem wiem.. można było to pogodzić, ale obawiam się że moim współtowarzyszką ilość km do przejechania by się nie spodobała, a mam taką zasadę że jak już gdzieś z kimś jadę to nie zostawiam w połowie drogi :)

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów