Ale lalo, niesamowicie, prawdziwa wiosenna burza! Tak nawiasem probuje zidentyfikowac miejsca pokazane na zdjeciach, ale nie moge dac sobie rady...
Ale lalo, niesamowicie, prawdziwa wiosenna burza! Tak nawiasem probuje zidentyfikowac miejsca pokazane na zdjeciach, ale nie moge dac sobie rady...
Jarek mała podpowiedź, to skrzyżowanie ulic bukowska polna. Następnie widać budynki andersji z jednej strony a po przeciwnej to nowy budynek instytutu stomatologii uniwersytetu medycznego. W głębi widoczna kopuła stadionu lecha. A to co ledwie widać to osiedle kopernika. Chciałem jeszcze zrobić fotę błyskawic ale jakoś nie chciały wspólpracować i się nie udało.
pozdrawiam
Marek
Marek, to prawie jestesmy sasiadami, bo ja pomieszkuje na Swicie... Tez to pierwsze zdjecie tak mi znajomo wygladalo, a przeciez podrugiej stronie jest szpital polozniczy gdzie mi sie starsze dziecko urodzilo...
A Barnaba mial rzeczywiscie szczescie z tym koziolkiem, moze go tam regularnie podkarmia, ze tak pozuje...:)
Pozdrowienia,
Jarek
Od 16 do 19:30 grzmiało i padało nad Rusałką. Magia...
"Noc ci stworzyłem najciemniejszą
byś mogła być bielsza od czerni"
Jarek powiem więcej, byliśmy bardzo bliskimi sąsiadami bo prawie 8 lat pracowałem na ogniku. A barnaba napewno czymś przekupił koziołka, a może nie?
Pozdrawiam
Marek
Chodziłem do SP 76 na Sierakowską.
Pozdrawiam
bertrand236
Jakie to nasze stołeczne miasto małe, a może ten fyrtel ma coś w sobie, że jesteśmy podatni na bieszczadzkie klimaty?
Się gwarowo nieco zrobiło, korzystając a propos fyrtla... ubaw był całkiem niedawno... znajoma znajomej potrzebowała do mgr jakieś ankiety o gwarze. I było pytanie "co to jest klunkier?", na to ja się uśmiechnąłem i odpowiadam "ajzol jakiś".
(dla niewiedzących oba słowa odnoszą się do bliżej nieokreślonych metali)
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)