Nie znęcaj się Marku. Do wiosny jeszcze długie tygodnie...
Nie znęcaj się Marku. Do wiosny jeszcze długie tygodnie...
Marcin
No i wprowadził Marek nas w tropikalny nastrój![]()
No już wiem po co pojadę do Pyrlandii.
Pozdrav
Pierwszy wekend bez deszczu. Pogoda mroźna acz słoneczna. Dla rozprostowania kości wybrałem się z lepsza połową na mały spacer. Co cieszy widać pierwsze oznaki wiosny - kwitna bazie. Idąc za przykładem buby nie mogłem sobie odmówić spenetrowania starej cegielni. Smutne wrażenie robią takie obiekty ale zastane ślady wskazują, że miejsce to odwiedzją różni osobnicy nie zawsze w legalnych celach. I kilka fotek ilistujących ten spacer.
1.jpg10.jpg4.jpg2.jpg10.jpg3.jpg5.jpg6.jpg8.jpg7.jpg9.jpg
pozdrawiam
Marek
Bazie piękne ! Mam nadzieję, że w ślad za ich pojawieniem się, zjawi się także wiosna …. Na jej przyjście trzeba będzie jeszcze niestety trochę poczekać. Ładne zdjęcia Marku!
Pozdrawiam
Przemek
Ja też szukałem wczoraj wiosny i jej nie znalazłem. Klimaty jesienno zimowe były....
bertrand236
No pięknie. Ale mysle Robert, że niedługo będziemy razem szukali wiosny w Śnieżycowym Jarze.
pozdrawiam
Marek
Już się doczekać nie mogę....
bertrand236
No i w pyrlandii też doczekaliśmy się wizyty "białej pani" sypnęło śniegiem i zrobiło się pięknie. A że dzisiaj było -5 i bezwietrznie to pogoda na spacer wymarzona. Razem z lepszą połową pojechaliśmy do Puszczy Zielonki. Było miło i te kilka godzin na świrzym powietrzu pozwoliło naładować akumulatory na nadchodzący tydzień pracy. Na koniec kilka fotek z wypadu.
2.jpg9.jpg8.jpg4.jpg7.jpg10.jpg
3.jpg1.jpg5.jpg6.jpg
![]()
Ostatnio edytowane przez Pyra.57 ; 20-02-2011 o 17:00 Powód: literówka
pozdrawiam
Marek
No,no !Ostatnie super!
WUKA
www.wukowiersze.pl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki