Barnaba strzał w dziesiątkę.
Barnaba strzał w dziesiątkę.
pozdrawiam
Marek
Miło mi. To dobrze świadczy o mojej pamięci, która już co raz częściej mnie zawodzi. Nad tym jeziorem jest moja ulubiona plaża. Już nie mogę doczekać się kąpieli w nocy.
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Moja lepsza połowa stwierdziła, że działam destrukcyjnie na realizację porządków przedświątecznych i stwierdziła, że mam się ewakuować do lasu. Nie powiem mając w perspektywie zamieszanie porządkowe, zdecydowanie wolałem wypad w plener zwłaszcza, że pogoda była naprawdę wiosenna. Koła błękitnej strzały zawiosły mnie do Zielonki. Spacer po ostępach puszczańskich był naprawdę przyjemny. Kilka fotek jako ilustracja.
1.jpg2.jpg3.jpg9.jpg6a.jpg4.jpg7.jpg5.jpg8.jpg
pozdrawiam
Marek
Cudne fotki i szacun dla żonki![]()
Jutro się widzimy na koncercie "W górach jest ......"
bertrand236
Zbiórka przed wejściem 18.30
pozdrawiam
Marek
Ok, zatem do widoku![]()
Plany na długi wekend były ogromne. Już na koncercie "W górach jest wszystko co kocham" z Bertrandem zaczeliśmy przemyśliwać wspólną włóczęgę po pyrlandzkiej ziemi. Ambitnie zabrałem się za planowanie i wymyśliłem - jedziemy do PN Ujście Warty. Ale najpierw Bertrand zadzwonił, że Jemu i Renatce zdrowie odmówiło posłuszeństwa. W sobotę moja lepsza połowa też zachorzała. Wielkie plany i została z nich tylko wielka kupa. Ale wekend był na tyle długi, że nie mogłem sobie odmówić przyjemności wypadu chociażby w najbliższą okolicę. Pojechałem do Rogalińskiego Parku Krajobrazowego. Ludzi na lekarstwo, cisza i przyjemność obcowania z przyrodą. Nawet przenikliwe zimno nie było w stanie zepsuć uroków obcowania z wiosną. Spacerując po pyrlandii już oczami wyobraźni widziałem siebie z lepszą połową na bieszczadzkich szlakach (nie wspomnę o KIMB-ie). Lepsza połowa uświadomiła mi, że to tylko (albo jeszcze) dwa tygodnie do wyjazdu. I na koniec kilka fotek
1.jpg2.jpg3.jpg10.jpg9.jpg8.jpg5.jpg4.jpg7.jpg11.jpg
![]()
pozdrawiam
Marek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)