Już trzy razy odmówiono mi urlopu w tym roku. Nie wiem, czy uda mi się pojechać w Bieszczad do końca roku, to pojechałem do lasu uspokoić nerwy...
Już trzy razy odmówiono mi urlopu w tym roku. Nie wiem, czy uda mi się pojechać w Bieszczad do końca roku, to pojechałem do lasu uspokoić nerwy...
bertrand236
a ja sobie dziś zrobiłam wycieczkę rowerową po mostkach na Wełnie w stronę źródeł...czyli część już nie w Pyrlandii bo w Kujawsko-pomorskim ale... było super tylko słońce trochę za bardzo mnie przypaliło https://picasaweb.google.com/jasinsk...t_notification
Dzisiaj pierwszy dzień od niepamiętnych czasów gdzie udało się słońcu przebić przez pokrywę chmur no i nie padało chociaż troszkę wiało. Razem z lepszą połową wybraliśmy się na mały spacer po pyrlandzkich lasach. Udało się znaleźć nogę słonia, reszta była zasłonięta, dokonaliśmy fotograficznego grzybobrania a generalnie miły spacer we dwoje. Na koniec pare fotek z wypadu.
1.jpg2.jpg3.jpg4.jpg6.jpg8.jpg5.jpg7.jpg
9.jpg10.jpg
![]()
Ostatnio edytowane przez Pyra.57 ; 23-07-2011 o 22:48 Powód: literówka
pozdrawiam
Marek
Widzi mi się, ze daleko od domu to nie byliście. Czyżby Rusałka?
Pozdrawiam
bertrand236
Troszkę dalej. WPN Jezioro Kociołek i jego okolice.
pozdrawiam
Marek
A ja całkowicie nie mam nastroju......, a wybierałem się.
bertrand236
W srodę otrzymałem nowe szkiełko do mojego lustra. Jest to wymarzone od dłuższego czasu szkło szerokokątne 11-16 o f2,8 w całym zakresie. Korzystając z ładnej pogody szło załadowałem do body i z lepsza połową wybrałem się do Tuczna aby popróbować jak to cudo będzie się sprawdzało. Pierwsze próby wypadają zachęcająco. Myślę, że będę zadowolony z nowego zakupu. Na koniec kilka fotego
3.jpg4.jpg7.jpg2.jpg1.jpg6.jpg8.jpg5.jpg
pozdrawiam
Marek
Wypadają próby bardzo zachęcającą czekamy na więcej:)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)