Oj malkontenci - a okazja spotkania się - bezcenna.
Oj malkontenci - a okazja spotkania się - bezcenna.
pozdrawiam
Marek
KILKA ważnych informacji odnośnie biletów i wejścówek na marcowe koncerty W GÓRACH JEST WSZYSTKO CO KOCHAM!
OPOLE 16.03.2o12 ----->>>> rozdaliśmy już prawie wszystkie zaproszenia na koncert, kto chce jeszcze zdążyć - ostatni dzwonek, została bardzo mała pula i to tylko miejsc stojących!
BIELSKO BIAŁA 17.03.2o12-------> bilety są do nabycia w Teatrze Banialuka, ul. Mickiewicza 20, osoby spoza Bielska moga robić rezerwację mailową: bilety@wgorach.art.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , w tytule maila prosimy wpisać: bilety Bielsko
GDYNIA 24.03.2o12-------> bilety są do nabycia w Domu Rzemiosła, ul. 10 Lutego 33, osoby spoza Gdyni moga robić rezerwację mailową: bilety@wgorach.art.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , w tytule maila prosimy wpisać:bilety Gdynia
POZNAŃ 25.03.2o12-------> bilety są do nabycia w Sklepie Woda Góry Las, ul. Strzelecka 13, osoby spoza Poznania moga robić rezerwację mailową: bilety@wgorach.art.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ; w tytule maila prosimy wpisać: bilety Poznań
WUKA
www.wukowiersze.pl
Pogoda dzisiaj w pyrlandii wiosenna. Ciepło, może nawet za ciepło. Ale to nic. Ci co chcieli na pyrlandzkie rozpoczęcie sezonu wiosennego do śnieżycowego jaru dotarli. A wiadomo w dobrym towarzystwie miło spędza się czas. Mimo tego, że w samym jarze były tłumy to znaleźliśmy miejsca gdzie ludzi jak na lekarstwo - no może poza miłośnikami qadów i motorów crosowych. Śnieżyce pięknie kwitną robi się naprawdę wiosennie. Oczywiście na zakończenie spaceru skorzystaliśmy z oferty sklepiku (czynny tylko w okresie kwitnienia śnieżyc) i serwowaliśmy sobie chleb ze smalcem i kiszonym ogórem oraz grochówkę. Piękny dzień spędzony w doborowym towarzystwie.
122.jpg123.jpg124.jpg125.jpg121.jpg120.jpg119.jpg
Ostatnio edytowane przez Pyra.57 ; 18-03-2012 o 20:32 Powód: ortografia
pozdrawiam
Marek
ślicznie ...i pozdrawiam , a my dzisiaj jeszcze zimę mieliśmy ,a śnieg po ....
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Wow! ładna ekipa się zebrała... moje informacje najwyraźniej okazały się nie prawdziwe, bo śnieżyc dużo bardzo :)
no ale ja mijałam w centrum Poznania np krokusy, odwiedziłam drewniany kościół w Kicinie, wdrapałam się na Dziewiczą Górę a na koniec zobaczyłam jak tam Warta płynie :) miałam jechać na południe ale jednak plany się zmieniły i pojechałam na północ...
kilka zdjęć z wyprawy...
https://picasaweb.google.com/1009681.../DziewiczaGora
I trochę wysiłku z Czerwonaka przez Owińska do Murowanej Gośliny i smykasz na Starczanowo i proszę zaliczasz rower ze spotkaniem i śnieżycami. A swoją droga polecam objedź szlak kościołów drewnianych wokół puszczy zielonki pierwszy w Kicinie zobaczyłaś teraz proszę następne bo warto.
pozdrawiam
Marek
WUKO wielkie dzięki za życzenia dla pyrlandzkich bieszczadników przekazane ustami lidera zespołu "Ponad Porami Roku". Koncert świetny ale brakuje mi dawnego klimatu z czasów gdy koncert odbywały się w CK Zamek. No cóż chyba za wygodne fotele rozleniwiają widzów a i frekwencja też pozostawia wiele do życzenia. Gdzie te nieodległe czasy gdy w pyrlandii padały rekordy frekwencji. Dla artystów biorących udział w koncercie wielkie dzięki bo zaprezentowali się z jak najlepszej strony. Należy wspomnieć, że teksty WUKI były natchnieniem dla wykonawców koncertu. Miło było odlecieć do "krainy łagodności" i na skrzydłach poezji śpiewanej przenieść się na górskie szlaki.
pozdrawiam
Marek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)