Strona 55 z 67 PierwszyPierwszy ... 5 45 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 65 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 541 do 550 z 669

Wątek: Pyrlandia

Bieszczadnik Awatar Pyra.57
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Domyślnie Odp: Pyrlandia

Oj malkontenci - a okazja spotkania się - bezcenna.
    pozdrawiam
    Marek

Poeta Roku 2010
    Poeta Roku 2009
    Poeta Roku 2008

Awatar WUKA
    Na forum od
    07.2006
    Rodem z
    Toruń

KILKA ważnych informacji odnośnie biletów i wejścówek na marcowe koncerty W GÓRACH JEST WSZYSTKO CO KOCHAM!
    OPOLE 16.03.2o12 ----->>>> rozdaliśmy już prawie wszystkie zaproszenia na koncert, kto chce jeszcze zdążyć - ostatni dzwonek, została bardzo mała pula i to tylko miejsc stojących!
    BIELSKO BIAŁA 17.03.2o12-------> bilety są do nabycia w Teatrze Banialuka, ul. Mickiewicza 20, osoby spoza Bielska moga robić rezerwację mailową: bilety@wgorach.art.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , w tytule maila prosimy wpisać: bilety Bielsko
    GDYNIA 24.03.2o12-------> bilety są do nabycia w Domu Rzemiosła, ul. 10 Lutego 33, osoby spoza Gdyni moga robić rezerwację mailową: bilety@wgorach.art.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. , w tytule maila prosimy wpisać:bilety Gdynia
    POZNAŃ 25.03.2o12-------> bilety są do nabycia w Sklepie Woda Góry Las, ul. Strzelecka 13, osoby spoza Poznania moga robić rezerwację mailową: bilety@wgorach.art.pl Adres poczty elektronicznej jest chroniony przed robotami spamującymi. W przeglądarce musi być włączona obsługa JavaScript, żeby go zobaczyć. ; w tytule maila prosimy wpisać: bilety Poznań

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Pogoda dzisiaj w pyrlandii wiosenna. Ciepło, może nawet za ciepło. Ale to nic. Ci co chcieli na pyrlandzkie rozpoczęcie sezonu wiosennego do śnieżycowego jaru dotarli. A wiadomo w dobrym towarzystwie miło spędza się czas. Mimo tego, że w samym jarze były tłumy to znaleźliśmy miejsca gdzie ludzi jak na lekarstwo - no może poza miłośnikami qadów i motorów crosowych. Śnieżyce pięknie kwitną robi się naprawdę wiosennie. Oczywiście na zakończenie spaceru skorzystaliśmy z oferty sklepiku (czynny tylko w okresie kwitnienia śnieżyc) i serwowaliśmy sobie chleb ze smalcem i kiszonym ogórem oraz grochówkę. Piękny dzień spędzony w doborowym towarzystwie.

122.jpg123.jpg124.jpg125.jpg121.jpg120.jpg119.jpg
    Ostatnio edytowane przez Pyra.57 ; 18-03-2012 o 20:32 Powód: ortografia
    pozdrawiam
    Marek

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

pozdrawiam
    Marek

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

ślicznie ...i pozdrawiam , a my dzisiaj jeszcze zimę mieliśmy ,a śnieg po ....
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Wągrowiec

Wow! ładna ekipa się zebrała... moje informacje najwyraźniej okazały się nie prawdziwe, bo śnieżyc dużo bardzo :)

no ale ja mijałam w centrum Poznania np krokusy, odwiedziłam drewniany kościół w Kicinie, wdrapałam się na Dziewiczą Górę a na koniec zobaczyłam jak tam Warta płynie :) miałam jechać na południe ale jednak plany się zmieniły i pojechałam na północ...
    kilka zdjęć z wyprawy...

https://picasaweb.google.com/1009681.../DziewiczaGora

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

I trochę wysiłku z Czerwonaka przez Owińska do Murowanej Gośliny i smykasz na Starczanowo i proszę zaliczasz rower ze spotkaniem i śnieżycami. A swoją droga polecam objedź szlak kościołów drewnianych wokół puszczy zielonki pierwszy w Kicinie zobaczyłaś teraz proszę następne bo warto.
    pozdrawiam
    Marek

Kronikarz Roku 2010
    Awatar bertrand236
    Na forum od
    07.2004
    Rodem z
    Poznań

Cytat Zamieszczone przez Capricornus Zobacz posta
    ... Spotkajmy się np. w sobotę 24 marca, godziona do ustalenia. Pozdrawiam...

Niestety ten termin dla mnie odpada...
    Pozdrawiam
    bertrand236

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Wągrowiec

Cytat Zamieszczone przez Pyra.57 Zobacz posta
    I trochę wysiłku z Czerwonaka przez Owińska do Murowanej Gośliny i smykasz na Starczanowo i proszę zaliczasz rower ze spotkaniem i śnieżycami. A swoją droga polecam objedź szlak kościołów drewnianych wokół puszczy zielonki pierwszy w Kicinie zobaczyłaś teraz proszę następne bo warto.
    wiem wiem.. można było to pogodzić, ale obawiam się że moim współtowarzyszką ilość km do przejechania by się nie spodobała, a mam taką zasadę że jak już gdzieś z kimś jadę to nie zostawiam w połowie drogi :)

Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

WUKO wielkie dzięki za życzenia dla pyrlandzkich bieszczadników przekazane ustami lidera zespołu "Ponad Porami Roku". Koncert świetny ale brakuje mi dawnego klimatu z czasów gdy koncert odbywały się w CK Zamek. No cóż chyba za wygodne fotele rozleniwiają widzów a i frekwencja też pozostawia wiele do życzenia. Gdzie te nieodległe czasy gdy w pyrlandii padały rekordy frekwencji. Dla artystów biorących udział w koncercie wielkie dzięki bo zaprezentowali się z jak najlepszej strony. Należy wspomnieć, że teksty WUKI były natchnieniem dla wykonawców koncertu. Miło było odlecieć do "krainy łagodności" i na skrzydłach poezji śpiewanej przenieść się na górskie szlaki.
    pozdrawiam
    Marek

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów