przechadzając się nad Wartą dzisiaj, zaobserwowałem koziołka. Pan kozioł był uprzejmy poczekać aż zdejmę plecak, wyciągne aparat, zniecierpliwiony przestaną z nogi na nogę... ja zmieniłem obiektyw- I CHLAS!!! jest foto
przechadzając się nad Wartą dzisiaj, zaobserwowałem koziołka. Pan kozioł był uprzejmy poczekać aż zdejmę plecak, wyciągne aparat, zniecierpliwiony przestaną z nogi na nogę... ja zmieniłem obiektyw- I CHLAS!!! jest foto
https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!
Barnaba, dzięki,że zwróciłeś moją uwagę na błąd. Powinno być Dobrzyca. Nie wiem czemu przypałentała się mi Dołżyca, ale to chyba efekt działania jakiegoś złośliwego chochlika, fatalna sprawa. Za zamieszanie forumowiczów przepraszam. Ala tak czasami jest, że błąd się człowieka przyczepi. A może to jeszcze pokłosie związanego z 13 pechem.
A propo koziołka fajna fota. Ostatnio nie miałem tyle szczęścia bo przy jeziorku skrzynki tylko przemknął w pięknych susach, nawet nie zdąrzyłem przyłożyć aparatu do oka.
Pozdrawiam
Marek
I się dzisiaj narobiło w stolicy pyrlandii. Niebo zrobiło się czarne i luneło, oczywiście nie obyło się bez błyskawic i oczywiście grzmotów.
Dzisiaj pozostaje tylko net, mocna kawa i może coś jeczcz ... (mocniejszego).
Poniżej para fotek
Pozdrawiam
Marek
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)