Pokaż wyniki od 1 do 10 z 669

Wątek: Pyrlandia

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Barnaba
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Festung Posen

Domyślnie Odp: Pyrlandia

przechadzając się nad Wartą dzisiaj, zaobserwowałem koziołka. Pan kozioł był uprzejmy poczekać aż zdejmę plecak, wyciągne aparat, zniecierpliwiony przestaną z nogi na nogę... ja zmieniłem obiektyw- I CHLAS!!! jest foto
    Załączone obrazki Załączone obrazki
    https://bieszczady.guide- Że przewodnik napisałem i że ludzi uszczęśliwiam. A co!

Bieszczadnik Awatar Pyra.57
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

Barnaba, dzięki,że zwróciłeś moją uwagę na błąd. Powinno być Dobrzyca. Nie wiem czemu przypałentała się mi Dołżyca, ale to chyba efekt działania jakiegoś złośliwego chochlika, fatalna sprawa. Za zamieszanie forumowiczów przepraszam. Ala tak czasami jest, że błąd się człowieka przyczepi. A może to jeszcze pokłosie związanego z 13 pechem.
    A propo koziołka fajna fota. Ostatnio nie miałem tyle szczęścia bo przy jeziorku skrzynki tylko przemknął w pięknych susach, nawet nie zdąrzyłem przyłożyć aparatu do oka.

Pozdrawiam
    Marek

Bieszczadnik Awatar Pyra.57
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    stolica Pyrlandii

I się dzisiaj narobiło w stolicy pyrlandii. Niebo zrobiło się czarne i luneło, oczywiście nie obyło się bez błyskawic i oczywiście grzmotów.
    Dzisiaj pozostaje tylko net, mocna kawa i może coś jeczcz ... (mocniejszego).
    Poniżej para fotek
    Pozdrawiam
    Marek
    Załączone obrazki Załączone obrazki

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów