Ha, dobra nasza. Znalazłem w sieci automatycznego translatora, dzięki czemu moje posty będą zrozumiałe dla pokemonów! Stopień skomplikowania średni. Uwaga:
Joł.Ty się ioorg nie smieii Jak tak daleii puiidzie to tsheba bedzie na pokemonizm pshetloOomachyc "Pana TadeoOosha" w zloOodneii nadziei, she dzieki temoOo pokemony po niego siegna=)
bart33k
Czterech panów B.
miller bez urazy ale jestes poprostu stary (tak wynika z fotek) wiec chyba na pokemonizm za pozno?;-)))))nie odmladzaj sie na sile.
Co do tych rzeczy o ktorych piszecie, ze tak prosto sobie ustawic przegladarke , zeby widziala polskie literki...oj bardzo, bardzo...ale zalezy dla kogo!!!!!!!!!!!!ja np. nawet nie wiem gdzie mam sprawdzic ile mi zostalo miejsca na dysku, a Wy mnie piszecie o jakis ewolucjach przedziwnych!wiec nie piszcie, ze to proste, bo moze i banalne jest , ale dla Was, a nie kazdy sie musi znac na kompie prawda?mi do szczescia wystarczy, ze odpale sobie explorera i dziala on w miare sprawnie.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Jak świat! Ja jeszcze Teodora i Telesfora oglądałem, pamiętam "Zwierzyniec" i pogawędki pana Sumińskiego. Czy w związku z tym mam podjąć jakieś radykalne kroki?
Człowiek się uczy do końca życiaAle uspokoję Cię, na pokemonizm faktycznie za późno.
To mogę zrozumieć. Nie możesz, nie potrafisz, nie chce Ci się (niepotrzebne skreślić) - to są jakieś powody. Ale absurdem jest twierdzenie, że jeżeli ja mogę, potrafię i chce mi się to jestem źle wychowanym ignorantem. W dodatku starym ;-)
Nara
Bartek
Czterech panów B.
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki