Wszystkim Ratownikom w dniu ich święta serdeczne życzenia i podziękowania za niesienie pomocy potrzebującym.
Wszystkim Ratownikom w dniu ich święta serdeczne życzenia i podziękowania za niesienie pomocy potrzebującym.
WUKA
www.wukowiersze.pl
Przepraszam-miało być GOPR
WUKA
www.wukowiersze.pl
Przyłączam się do podziękowań. Moje życzenie dla Was jest tylko jedno. Życzę Wam aby zawsze brakowało Wam pracy. /tej GOPR-owskiej/
Pozdrawiam
bertrand236
Panowie z całego serca życzę Wam braku pracy i tylu zejść co wejść.
A ja Wam Chłopaki życzę "wyjścia... i sprowadzenia z gór "pięknych dziewczyn , a co..., należy się Wam za te spędzone godziny na dyżurach ..co się będziecie nudzić , jak już jesteście tam.
ps. " reanimować" wolno.. to Wasz obowiązek,
-- Oczywiście to był żart .. Tak naprawdę to życze jak najmniej "wyjść" i dziękuję Wam za to że jesteście tam .
Specjalne życzenia dla "STAREGO GOPROWCA" Leszka M i wspomnijmy też Wszystkich już nieobecnych , a ja wspominam szczególnie św. pamięci Jacka F -- " nyrke"
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
...a dziewczyny nie bywają goprowcami
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
Pozdrawiam ekipę Górskiego Ochotniczego Pogotowia Rabunkowego (SM) ;D
"Wariat to członek jednoosobowej mniejszości"
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Gmina Lutowiska wydała zgodę na postawienie pomnika poświęconego ofiarom gór i ratownikom niosącym im pomoc na parkingu na Przeł. Wyżnej. Nie ustalono jeszcze jego formy.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki