Cytat Zamieszczone przez bertrand236 Zobacz posta
Jeszcze raz powtarzam chcecie podzielić się emocjami są emalie , gg, PW itp.
Strażnik ....
znaczy sie mam se z Bubą założyć własne forum i zblokować IP pokoju obok tak? Forum, to forum, a jak kto nie wie to cytuję Wikipedię:

Forum dyskusyjne - jest przeniesioną do struktury stron WWW formą grup dyskusyjnych, która służy do wymiany informacji i poglądów między osobami o podobnych zainteresowaniach przy użyciu przeglądarki internetowej.

Buba, ja proponuję zaprowadzić tam stonkę, nadleśniczy sie ugryzie (sama wiesz gdzie) i jeśli stonka budy nie rozniesie, będzie musiał sam spalić co niedawno budował. Nasampierw będę się raczył nocy pare ciszą spokojem, i dostatkiem naciętego drewna.

Co do krzyża.... sam nie wiem czy w tym miejscu bylby to symbol nadziei, czy beznadziei. Może lepiej POMNIK LUDZKIEJ GłUPOTY? Najlepiej by było w formie odlanego z żeliwa psa, w domyśle ogrodnika, co sam nie zeżre a innym nie da.

Michał, nie wiesz co mówisz, 3 lata dzień w dzień próbowano nauczyć mnie palić i się nie dało. prędzej bym sobie wąsa zajął ogniem niż coś z tego by było. A przecież nie chcemy mej krzywdy...