Pokaż wyniki od 1 do 10 z 220

Wątek: Spaliła sie chatka...

Mieszany widok

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Spaliła sie chatka...

chcialam powiedziec tylko ze wkurza mnie jak ktos majac odmienne zdanie od mojego twierdzi ze moje podejscie jest dziecinne... pare stron w tyl dziecinnym podejsciem bylo moje podejrzenie ze nadlesnictwo zjaralo chate, teraz dziecinne jest pisanie ze uwazam ze dobrze zeby ktos spalil nowa chate lub wszedl do niej przez sciane... jesli komus zalezy na bezpieczenstwie nowej chaty moze czuc sie spokojny jesli chodzi o mnie- jestem zbyt leniwa zeby jechac ponad 500km dla tego typu zabawy, a i korzysci dla mnie z tego znikome ... acz gdy sie dowiem lokalizacji , a pewnie kiedys sie uda, nie bede jej ukrywac przed swiatem- reszty niech dokona "stonka" - co ja se mam brudzic rece
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Bieszczadnik Awatar joorg
    Na forum od
    01.2005
    Rodem z
    Krosno

Domyślnie Odp: Spaliła sie chatka...

Cytat Zamieszczone przez buba Zobacz posta
    chcialam powiedziec tylko ze wkurza mnie .... pare stron w tyl dziecinnym podejsciem bylo moje podejrzenie ze nadlesnictwo zjaralo chate, teraz dziecinne jest pisanie ze uwazam ze dobrze zeby ktos spalil nowa chate lub wszedl do niej przez sciane... jesli komus zalezy na bezpieczenstwie nowej chaty moze czuc sie spokojny jesli chodzi o mnie- jestem zbyt leniwa zeby jechac ponad 500km dla tego typu zabawy, a i korzysci dla mnie z tego znikome ... acz gdy sie dowiem lokalizacji , a pewnie kiedys sie uda, nie bede jej ukrywac przed swiatem- reszty niech dokona "stonka" - co ja se mam brudzic rece
    Nikt nie traktował ,Twojego pisania jako dziecinne. (pisałem młodzieńcza fantazja )To nie było pisane ,że ktoś się z Tobą nie zgadza , ale pisałem (i Bertrand też ) jako przestrogę dla Twojego bezpieczeństwa .
    Wyobraż sobie ,że nawet jak nikt nie spełni Twoich życzeń to i tak możesz ponieść odpowiedzialność karną za NAWOŁYWANIE DO PRZESTĘPSTWA a w przypadku spłenienia tego możesz być dodatkowo oskarżona o WSPÓŁUDZIAŁ mimo że mieszkasz w odległosci 500 km.

PS.po mimo ,że nie piszę tu w tym temacie "spontanicznie " to nie znaczy ,że mam inne zdanie jak większość
    Ostatnio edytowane przez Piotr ; 07-11-2007 o 18:55 Powód: Korekta na prośbę autora.
    "dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
    Pozdrawiam Janusz

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)