Pokaż wyniki od 1 do 10 z 220

Wątek: Spaliła sie chatka...

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Spaliła sie chatka...

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta

Lucyna, swoje pytanie zadawaj ludziom, z którymi się spotykasz. Z Twoich wypowiedzi wynika, że masz kontakty we władzach Parku. Pytania trzeba adresować do nich.
    Z tego co się oriętuję to Parkowcy czytają to forum. Dyrekcja BdPN także. Conamniej trzech pracowników parku jest czynnymi, piszącymi userami.
    Poprostu wyprowadzam gości spoza teren BdPN. W ofertach tylko 1 program jest na terenie Rezerwatu Biosfery. Tylko tyle mogę zrobić. Po co narażać turystów na stres.

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Poprostu wyprowadzam gości spoza teren BdPN. (...) Po co narażać turystów na stres.
    Swoich turystów chronisz przed stresem i prowadzisz gdzie indziej, bo na terenie BdPN mogliby się za dużo stresować. Właściwie czym turyści najbardziej się stresują na terenie BdPN?

lucyna
    Guest

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Swoich turystów chronisz przed stresem i prowadzisz gdzie indziej, bo na terenie BdPN mogliby się za dużo stresować. Właściwie czym turyści najbardziej się stresują na terenie BdPN?

Znowu jeden z moich skrótów myślowych. W listopadzie tworzymy oferty przyszłoroczne. Przeważnie na potrzeby różnorakich organizatorów: biur podróży, szkół, stowarzyszeń itd. Muszę mieć pewność, że w przyszłym roku będziemy mogli zrealizować programy. Klienci nie lubia być zaskakiwani nieoczekiwanymi sytuacjami. Nie wiem czy 2008 roku nie będzie zmian w regulaminie parkowym. Nie wiem czy nie dojdzie do ograniczeń ruchu turystycznego w parku. Nie wiem czy nie zostaną wprowadzone limity wejść. Nie wiem czy ścieżki dydaktyczne i spacerowe będą na terenie "worka bieszczadzkiego" dostępne. Wolę unikać niespodzianek.
    Czym stresują się goście na terenie parku? Tym, że góra jest za wysoka, podejście za trudne, piwo jest za ciepłe, nie wolno rwać kwiatków, pani przewodnik za rzadko się uśmiecha itd. Oczywiście żartuję.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)